Yiyecek olarak belli birşeye hiç aş ermedim mide bulantım haricinde turp gibiyim bugün cinsiyet görürüz dedik ama yok nafile göstermediÇok tatlış biz burdan nasıl bilelim canım
Hangi belirtiler var sayarsan bende olan olmayan söylerim
Bizimki 6. Ayda zor gösterdi 3 kez değişti cinsiyeti en başından beri kız bebek belirtilerini yaşadım kızmış
Çok teşekkür ederim ya ölüyorum meraktan :)Yaa ne kadar tatlı gözüküyor maşallah güzel bir kız olucak bence
Göğüslerim inanılmaz büyüdü ve kalçam. Mide bulantısı çektim. Portakal suyu vs meyve suyu aşırı aşerdim. Et ve et ürünleri de aşerdim.Yiyecek olarak belli birşeye hiç aş ermedim mide bulantım haricinde turp gibiyim bugün cinsiyet görürüz dedik ama yok nafile göstermedi
Sizde kız için ne gibi belirtiler vardı belki ben farketmemişimdir
Maşallah demek istiyorum özellikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah göğüs ve kalçayı bilmiyorum ama diğerlerini ben de yaşıyorum benim de tutacak mı bakalım çin takvimi de bende kız gösteriyorGöğüslerim inanılmaz büyüdü ve kalçam. Mide bulantısı çektim. Portakal suyu vs meyve suyu aşırı aşerdim. Et ve et ürünleri de aşerdim.
Göğüs uçlarım ilk başta açıktı rengi sonradan koyulaştı.
Rus takvimine göre kız çıktı, Çin takvimine göre de erkekdoktor ilk erkek dediğinde babaannem dedi ki doktor erkek diyor da kızım senin göğüslerin kalçan baya büyüdü kız çocuk bu babaanne doktor öyle dedi napalım kadın haklı çıktı kızmış.
Gönlündeki hayırlı olur inşaALLAH canım. Haber et bizleri de merak ettim.Maşallah demek istiyorum özellikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah göğüs ve kalçayı bilmiyorum ama diğerlerini ben de yaşıyorum benim de tutacak mı bakalım çin takvimi de bende kız gösteriyor
Yaa o kadar çok istiyorum ki kızım olmasını siz böyle yazınca kendime bi baştan aşağı baktımGöğüslerim inanılmaz büyüdü ve kalçam. Mide bulantısı çektim. Portakal suyu vs meyve suyu aşırı aşerdim. Et ve et ürünleri de aşerdim.
Rus takvimine göre kız çıktı, Çin takvimine göre de erkekdoktor ilk erkek dediğinde babaannem dedi ki doktor erkek diyor da kızım senin göğüslerin kalçan baya büyüdü kız çocuk bu babaanne doktor öyle dedi napalım kadın haklı çıktı kızmış.
Ayrıca benimde Rus takviminde kız Çin takviminde erkek çıktıGöğüslerim inanılmaz büyüdü ve kalçam. Mide bulantısı çektim. Portakal suyu vs meyve suyu aşırı aşerdim. Et ve et ürünleri de aşerdim.
AminnnnAyrıca benimde Rus takviminde kız Çin takviminde erkek çıktıAllah’ım sen konuyu biliyorsun aminnn.
cinsiyetimiz belli oldu :) Bir kızım olacakkkkk :)
Ne güzel bir haber. Darısı başımacinsiyetimiz belli oldu :) Bir kızım olacakkkkk :)
amin canımmmm Allah gönlümüze göre verdi çok şükür senin de inşallah gönlüne göre versinNe güzel bir haber. Darısı başıma
Amin İnşallah.amin canımmmm Allah gönlümüze göre verdi çok şükür senin de inşallah gönlüne göre versin
Sizinki belli miAmin İnşallah.
Canım 12. haftada erkeğe benziyor ama kesin değil dedi. Haftaya gideceğim doktora. Ben de bir umut kız olur belki diyorum. :)S
Sizinki belli mi
Bana doktor hiç ihtimal dememişti ben erkek hissediyordum hatta :) sizin ilk mi gebelikCanım 12. haftada erkeğe benziyor ama kesin değil dedi. Haftaya gideceğim doktora. Ben de bir umut kız olur belki diyorum. :)
İkinci gebeliğim canım.Bana doktor hiç ihtimal dememişti ben erkek hissediyordum hatta :) sizin ilk mi gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?