Doğuma Hazırlık Cinsiyet ah cinsiyet önemli değil ama yine de merak konusu :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce cinsiyet nedir?

• Kız

OY: 8 61,5%
  • Erkek

OY: 2 15,4%
  • Bilemedim

OY: 3 23,1%

• Ankete Katılan
    13

zanylife

Meleğim..
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
484
233
103
Bursa
Kızlar tahminlerinizi alabilir miyim?? :anneadayı::KK76:
IMG_20180627_221352.webp

Çok tatlış biz burdan nasıl bilelim canım :-)

Hangi belirtiler var sayarsan bende olan olmayan söylerim :-)
Bizimki 6. Ayda zor gösterdi 3 kez değişti cinsiyeti en başından beri kız bebek belirtilerini yaşadım kızmış :-)

Çok tatlış biz burdan nasıl bilelim canım :-)

Hangi belirtiler var sayarsan bende olan olmayan söylerim :-)
Bizimki 6. Ayda zor gösterdi 3 kez değişti cinsiyeti en başından beri kız bebek belirtilerini yaşadım kızmış :-)
Yiyecek olarak belli birşeye hiç aş ermedim mide bulantım haricinde turp gibiyim bugün cinsiyet görürüz dedik ama yok nafile göstermedi
Sizde kız için ne gibi belirtiler vardı belki ben farketmemişimdir

Yiyecek olarak belli birşeye hiç aş ermedim mide bulantım haricinde turp gibiyim bugün cinsiyet görürüz dedik ama yok nafile göstermedi
Sizde kız için ne gibi belirtiler vardı belki ben farketmemişimdir
Göğüslerim inanılmaz büyüdü ve kalçam. Mide bulantısı çektim. Portakal suyu vs meyve suyu aşırı aşerdim. Et ve et ürünleri de aşerdim.
Göğüs uçlarım ilk başta açıktı rengi sonradan koyulaştı.
Rus takvimine göre kız çıktı, Çin takvimine göre de erkek :-) doktor ilk erkek dediğinde babaannem dedi ki doktor erkek diyor da kızım senin göğüslerin kalçan baya büyüdü kız çocuk bu :-) babaanne doktor öyle dedi napalım :-) kadın haklı çıktı kızmış.

Göğüslerim inanılmaz büyüdü ve kalçam. Mide bulantısı çektim. Portakal suyu vs meyve suyu aşırı aşerdim. Et ve et ürünleri de aşerdim.
Rus takvimine göre kız çıktı, Çin takvimine göre de erkek :-) doktor ilk erkek dediğinde babaannem dedi ki doktor erkek diyor da kızım senin göğüslerin kalçan baya büyüdü kız çocuk bu :-) babaanne doktor öyle dedi napalım :-) kadın haklı çıktı kızmış.
Maşallah demek istiyorum özellikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah göğüs ve kalçayı bilmiyorum ama diğerlerini ben de yaşıyorum benim de tutacak mı bakalım çin takvimi de bende kız gösteriyor

Maşallah demek istiyorum özellikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah göğüs ve kalçayı bilmiyorum ama diğerlerini ben de yaşıyorum benim de tutacak mı bakalım çin takvimi de bende kız gösteriyor
Gönlündeki hayırlı olur inşaALLAH canım. Haber et bizleri de merak ettim.

Yaa o kadar çok istiyorum ki kızım olmasını siz böyle yazınca kendime bi baştan aşağı baktım :D göğüslerim hamile kaldıktan sonra aşırı hassaslaştı ve büyüdü kalçalarımdan emin değilim ama sanki bana genişledi gibi geldi gerçi erken ama bilemedim mide bulantım hiç olmadı kokulara karşı bir hassasiyetim oluyor ama kusmadım hiç oğlumda da hiç kusmamıştım bence mide bulantısıyla alakalı değil çünkü biz üç kızız annemin midesi hiç bulanmamış sanırım anneme çektim canım genelde meyve suyu çekiyor göğüs uçlarım şuan açık renk sonradan koyulaşır mı bilmiyorum ‍♀️ tek bildiğim kızım olsun çok istiyorum

Ayrıca benimde Rus takviminde kız Çin takviminde erkek çıktı :D Allah’ım sen konuyu biliyorsun aminnn.

Back
X