Doğuma Hazırlık Cinsiyet bakar mısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tersleme anlamında söylemiyorum ama işin uzmanı bilemiyorsa buradakiler nasıl bilecek :KK12:

Ama hislerimizi soruyosanız içime erkek doğdu.. allah analı babalı büyütsün

Canim heyecanlisin anliyorum ama dr lar soylemiyorsa var bir bildikleri .Mesela çıkıntı oluyor ayni çıkıntı kizlarda da olup sonradan ice çekilebiliyor. Erkek der kiz cikar ya da tam tersi .En sagliklisi 16.haftayi beklemek ki 20 de bile cinsiyetin farkli oldugunu öğrenen arkadaslar var .Burda benim usg goruntume herkes kiz dedi ama oğlum olacak .Herkes bilerek yazmiyor ;)16 da gosterir insallah da ogrenirsin .

Tersleme anlamında söylemiyorum ama işin uzmanı bilemiyorsa buradakiler nasıl bilecek :KK12:

Ama hislerimizi soruyosanız içime erkek doğdu.. allah analı babalı büyütsün
Estafurullah
İşin uzmanının bilmemesinden Ziyade çoğu söylemiyor henüz kesinlik olmadığı için
Mesela doktor emin olamadığı için söylemedi çok erken heves etmesınler diye
Yoksa tutupta haftaya çikolata ye de gel bakalım diyeceğini sanmıyorum
Forumu takıp ettigım kadarı ilede içinden geçeni tutturmaktan ziyade tecrübe sahibi arkadaşlar da var .
Yani sonuç olarak kendi çapımızda merak gşderiyoruz
%50 kız ya da erkek zaten :)
Hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Bence erkek. Benim oğlum da böyle duruyordu :) ama tabiki kesin diyemiyoruz. Sağlıklı hayırlı olsun da inşallah. 16.haftada tam öğrenirsiniz.

Bence erkek. Benim oğlum da böyle duruyordu :) ama tabiki kesin diyemiyoruz. Sağlıklı hayırlı olsun da inşallah. 16.haftada tam öğrenirsiniz.
Kızım daha farklıydı benımde
Bunda hem belirtiler çok keskin hemde duruş çene farklı gibi
Aslında ultrasonda bugün çok oynuyordu
Hayırlısı olsun :)

Estafurullah
İşin uzmanının bilmemesinden Ziyade çoğu söylemiyor henüz kesinlik olmadığı için
Mesela doktor emin olamadığı için söylemedi çok erken heves etmesınler diye
Yoksa tutupta haftaya çikolata ye de gel bakalım diyeceğini sanmıyorum
Forumu takıp ettigım kadarı ilede içinden geçeni tutturmaktan ziyade tecrübe sahibi arkadaşlar da var .
Yani sonuç olarak kendi çapımızda merak gşderiyoruz
%50 kız ya da erkek zaten :)
Hayırlısı olsun

Estagfurullah cekceginiz bi yorum yazmadım!!
Dr emin değilse burdakilerin de 2 secenegi var zaten mecbur yarisi tutturmus olacak bunu soyledim. Baslarken de acik acik tersleme anlaminda soylemiyorum diye belirttim.

Estagfurullah cekceginiz bi yorum yazmadım!!
Dr emin değilse burdakilerin de 2 secenegi var zaten mecbur yarisi tutturmus olacak bunu soyledim. Baslarken de acik acik tersleme anlaminda soylemiyorum diye belirttim.
Estafurullah ayıp mı ?
Her neyse .

Back
X