CİNSİYET BELİRLEME

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Kızlar kız bebek deneyip şunlar kesin tuttu diyen var mı

Kız bebek nasıl denenir ki anlamadım bir pozisyonu falan mı var
Evet bir sürü teorem var bu konuyla ilgili. Yediğin yemekten pozisyona ilişkiye girdigin günden çiftlerden hangisinin daha azgın olduğuna kadar

X kromozomu tasıyan spermler daha dayanıklı oldugu için tam yumurtlama günlerinde girilen değil de yumurtlamaya yakın girilen ilişkiden kız bebek doğması ihtimali daha yüksekmiş. Tabi bunu ayarlayabileceğinizi sanmıyorum.

Evet ben de okudum onu erkek spermler dayanıksızmis o yüzden ben adetim biter bitmez ilişkiye girdim ilk çocuğumda kız olsun diye yumurtlamaya kadar oğlanlar gider kızlar kalır diye. Yumurtlamaya yakın da ilişkiye girmedim sonuç erkek o arada tekrar bir şeyler oldu mu tam hatırlamıyorum

Bende o sekilde denemistim yumurtlamaya yakin tarihte bi iliski olmadi ki erkek spermler öldü kiz olanlar 3 gun dayanikliymis ve sonuc kiz

Bende o sekilde denemistim yumurtlamaya yakin tarihte bi iliski olmadi ki erkek spermler öldü kiz olanlar 3 gun dayanikliymis ve sonuc kiz
Tam anlayamadım yumurtlamadan çok önce ilişki oldu değil mii?? Yani yumurtlamaya yakın ilişki olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…