- 28 Kasım 2016
- 117
- 38
- 48
- 44
- Konu Sahibi Estetisyen1981
Arkadaşlar aranizda babychoice yani cinsiyet belirleme konusunda bilgisi olan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafasizligi dersek daha dogru olur bunca evlat arayan insan yanında bulupta cinsiyetini belirlemek isteyen2017 yılına giriyoruz hala erkek çocuğum olsun kafası![]()
Tabikinonce saglik lakin benim.zaten bir oğlum. Var ve ben bir kiz cocugum.olmasini istiyorymmmÖyle birşey Yok
Allah bilir.
Kız olursa sevmem yada erkek olursa sevmem kafasındaysanız çocuk yapmayın en iyisi
Burda kutuplasma ile iluyor ayrica cunsiyet belirlemenin dinde bile yeri varArattım da, ilginçmiş
http://www.haberturk.com/saglik/haber/704010-bebeginizin-cinsiyetini-585-liraya-siz-belirleyin
fransada en çok kız çocuk tercih edilmiş
Burda kutuplasma ile iluyor ayrica cunsiyet belirlemenin dinde bile yeri var
Iste benimde buraya yazmadaki sevep uygalmis bayan arkadaslr varmi diyee cvp almak istedimm ikdar bizde biliyoruz ben tecrube etmis kisilerden cvp almak istedimİnternette bununla ilgili birçok şey var ordan bulabilirdin buraya yazmaya gerek bile yok. Ki çok saçma bişey hangi spermin hangi yumurtaya denk geleceğini Allah bilir
Bence yalnis dusunuyosun tabiki saglik her zaman onde olan birsey ama isteyen cinsiyet belirleywbilir benim.gibi dusununen insan sayisi cok az amavalla benim bu konularda hiç bir bilgim yok, merak edip şimdi arattım, etik gelmedi bana açıkcası, tanrıcılık oynamak gibi bişey, hastalık önleme vs gibi konular olsa tamam da...
Bence yalnis dusunuyosun tabiki saglik her zaman onde olan birsey ama isteyen cinsiyet belirleywbilir benim.gibi dusununen insan sayisi cok az ama
Tabikii ole bende sana saygi duyarim.ama okdar cok bir kziim.olsun istiyorumki anlatamam son seviyede yasiyorum.bu duyguyuyani senin düşüncen saygı duyarım, herkes aynı düşünemez sonuçta
Tabikii ole bende sana saygi duyarim.ama okdar cok bir kziim.olsun istiyorumki anlatamam son seviyede yasiyorum.bu duyguyu
Merhaba benimde iki oğlum var ve 3. Kız istiyoruz. Nasıl bu yöntem ne yapılıyor. Bu ay çalışmalara başladık değişik belirtilerim var bata 4 gün kaldı inşallah hamileyimdir ve inşallah kızım olur çok istiyorum.Tsk edrimm