Cinsiyet belirleme

İnternette bununla ilgili birçok şey var ordan bulabilirdin buraya yazmaya gerek bile yok. Ki çok saçma bişey hangi spermin hangi yumurtaya denk geleceğini Allah bilir

Öyle birşey Yok
Allah bilir.
Kız olursa sevmem yada erkek olursa sevmem kafasındaysanız çocuk yapmayın en iyisi

İnternette bununla ilgili birçok şey var ordan bulabilirdin buraya yazmaya gerek bile yok. Ki çok saçma bişey hangi spermin hangi yumurtaya denk geleceğini Allah bilir
Iste benimde buraya yazmadaki sevep uygalmis bayan arkadaslr varmi diyee cvp almak istedimm ikdar bizde biliyoruz ben tecrube etmis kisilerden cvp almak istedim

valla benim bu konularda hiç bir bilgim yok, merak edip şimdi arattım, etik gelmedi bana açıkcası, tanrıcılık oynamak gibi bişey, hastalık önleme vs gibi konular olsa tamam da...
Bence yalnis dusunuyosun tabiki saglik her zaman onde olan birsey ama isteyen cinsiyet belirleywbilir benim.gibi dusununen insan sayisi cok az ama

Allah saglikli cocuk nasip etsin de cinsiyeti onemli mi hadi belirledin diyelim sagliksiz oldu o zaman cinsiyeti mutlu edecek mi sizi sacma

Bence inanmayın böyle şeylere. Oğlunuz var ikincinin kız olmasını istemeniz çok normal ama bunu bir yöntemle belirlemeye çalışmak doğru değil bence arkadaşım. Allah gönlüne göre versin ama önce sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…