Cinsiyet belirtileri

Aslmzgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
52
28
38
28
Kizlar merhaba 15. Haftadayim daha cinsiyeti öğrenemedim. Mide bulantim çok fazla var, et hiçbir şekilde yiyemiyorum, ekşi ve salatalık yiyemiyorum, sivilcelenme oldu kese seklim ilk aylar yuvarlakti sonra fasulye gibi oldu belirtiler kızı gösteriyor böyle olupta cinsiyeti erkek olan var mı

Hamilelik belirtilerinizi ve cinsiyet sonucunuzu yazar mısınız

Eklentiler

• 1000035909.webp
    1000035909.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 22
Alakası olmayan konular. Zaten 2 haftaya öğrenirsiniz bilimsel bir şekilde ultrasonla.

Kizlar merhaba 15. Haftadayim daha cinsiyeti öğrenemedim. Mide bulantim çok fazla var, et hiçbir şekilde yiyemiyorum, ekşi ve salatalık yiyemiyorum, sivilcelenme oldu kese seklim ilk aylar yuvarlakti sonra fasulye gibi oldu belirtiler kızı gösteriyor böyle olupta cinsiyeti erkek olan var mı
Merhaba, çin takvimine baksanız ya. Büyük olasılık doğru çıkıyor

Sonuca da bakarsınız öğrenince doğruluğu var mı diye. Oğlum zamanında yapmıştım erkek çıkmıştı. Belki sizinde doğru çıkar 🤗
Teşekkürler ederim canım ben daha önce bunu başka sitede yaptım kız çıktı şimdi senin attığında yaptım erkek çıktı. Kizimda yapmıştım o zamanda kız cikmisti. Senin attığın site dogruysa inşallah oğlum olacak

Teşekkürler ederim canım ben daha önce bunu başka sitede yaptım kız çıktı şimdi senin attığında yaptım erkek çıktı. Kizimda yapmıştım o zamanda kız cikmisti. Senin attığın site dogruysa inşallah oğlum olacak
Bunda benim erkek çıkmıştı, oğlum oldu. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir 💛

Hamilelik belirtilerinizi ve cinsiyet sonucunuzu yazar mısınız
Benim bebeğim yüzde 80 kızmış. Belirtilerim: tatlıdan aşırı tiksindim ağzıma süresim gelmiyor sadece ekşi şeylere tuzlu şeylere bayılıyorum. 1 2 limonu yiyebilirim oturup o derece yani. Sivilce bende de oluyor dönem dönem bazen hiç olmuyor. Bel ağrısı yoğun yaşıyorum başından beri.

Merhaba erkek bebeklerde 12. Haftadan sonra belli oluyor genelde belki kızdır ben de oğullarımda hemen öğrendim ama kızımda 20. Haftayı buldu

Back
X