• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİNSİYET BELİRTİLERİ

themommm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
53
14
8
Hamiş veya doğum yapmış annelere sorum, erken dönem belirtilerinizi ve belli olan cinsiyeti yazar mısınız?
Benim çok cilt yağlanmam var yani inanılmaz saçım yüzüm ve terliyorum, böyle olan oldu mu 🤰🤰🤰

Hiiiiç alakası yooook kızda kusma bol olur dediler ben kustum iki arkadaşım kusmadı. Erkek doğuranlardan bol kusanlar vardı. Karnı genis olur kız doğuranın derler benim sipsivriydi. Doktor bile son hafta bu senin karnını yarıp çıkacak galiba demişti.

erkekte kusma olmaz dediler, kusmadım.
kız cocuk güzelliği alır dediler, ben gebelikte çok çirkinleştim (bence) 😂
cilt yaplanmam, sivilce vs olmadı bende. aksine saçım gürleşti ve parladı, cildim de ışıl ışıldı.
daha gebeliğimi öğrenmeden önce canım balık cekiyordu ve gebelik boyunca da canım hep balık cekti. onun dısında eksi veya tatlı bir sey cekmedi canım hiç.

kırmızı etten midem bulanıyordu.

karnım ilk belirginleşmeye başladığı andan itibaren herkes erkek karnına benziyor diyordu, erkek oldu 😂

bir de esim, ben ve kayınpederim rüyamızda erkek gördük.

bir de daha ilk pozitif testi gördüğümde içimde hep erkek hissi vardı (kız istiyordum ama) hatta kız isimleri arıyordum sürekli ama çocuğu severken tosunum falan diye seviyordum boş bulunup 😂😂

erkekte kusma olmaz dediler, kusmadım.
kız cocuk güzelliği alır dediler, ben gebelikte çok çirkinleştim (bence) 😂
cilt yaplanmam, sivilce vs olmadı bende. aksine saçım gürleşti ve parladı, cildim de ışıl ışıldı.
daha gebeliğimi öğrenmeden önce canım balık cekiyordu ve gebelik boyunca da canım hep balık cekti. onun dısında eksi veya tatlı bir sey cekmedi canım hiç.

kırmızı etten midem bulanıyordu.

karnım ilk belirginleşmeye başladığı andan itibaren herkes erkek karnına benziyor diyordu, erkek oldu 😂

bir de esim, ben ve kayınpederim rüyamızda erkek gördük.

bir de daha ilk pozitif testi gördüğümde içimde hep erkek hissi vardı (kız istiyordum ama) hatta kız isimleri arıyordum sürekli ama çocuğu severken tosunum falan diye seviyordum boş bulunup 😂😂
ama cilt güzelleşmiş işte benim demek ki kız 😍🫢

Back
X