Doğuma Hazırlık cinsiyet bellı olurmu bayanlar sizce

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayseulas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
1.123
804
73
12 haftalık gıdecegım cınsıyet bellı olurmu acaba cok merak edıyorum öğrenen varmı aranızda

Çok erken daha canım ... en az 16 haftalıkken dilan kesinleşir diyor doktorlar. Sağlıkla gelsin bebişin inş

Eltim 12 haftalikken ögrenmisti ilk bebeginde. Bebeginin durusu önemli, ama emin olamayabilir doktor cok erken daha karistirmak kolay. Ben 18 haftalikken ögrendim erkekti, eltimin kiz bebekti.

Eltim 12 haftalikken ögrenmisti ilk bebeginde. Bebeginin durusu önemli, ama emin olamayabilir doktor cok erken daha karistirmak kolay. Ben 18 haftalikken ögrendim erkekti, eltimin kiz bebekti.
1,cocugumda 3 aylıkken kemık yapısı kız demıstı kız cıktı yıne dermı acaba.hiçbişi alamıyorum:)

1,cocugumda 3 aylıkken kemık yapısı kız demıstı kız cıktı yıne dermı acaba.hiçbişi alamıyorum:)
Ayni doktormu? Ayni doktorsa söyler büyük ihtimal. Benim doktorumda cinsiyetini görmesine ragmen kemik yapisindan emin olmustu.
Sen sor yine, yaz buraya merak ettim bende:)

12 haftalık gıdecegım cınsıyet bellı olurmu acaba cok merak edıyorum öğrenen varmı aranızda

Merhaba 12. haftamızda bize %70/80 erkek gibi dedi...
13. hafta yine büyük ihtimal erkek dediler

15+7de kesin olarak erkek olacağını öğrendik....
Gönlünüze göre olsun inşallah ;)

Merhaba 12. haftamızda bize %70/80 erkek gibi dedi...
13. hafta yine büyük ihtimal erkek dediler

15+7de kesin olarak erkek olacağını öğrendik....
Gönlünüze göre olsun inşallah :KK66:
ay ins banada der. kemık yapısına goremı kalp atısına goremı dedı size.sağlıkla al kucagına ıns az kalmış:anneadayı:

:))kalp atım olayını duymuştum ama hiç sormak aklıma gelmedi,,, neye göre erkeğe benzetiyorsunuz diye :KK70:

Yandaki güzellik kızınız ise,,,hayırlı birde erkek evlat diliyorum size,,,,yada gönlünüzden ne geçiyorsa....

:))kalp atım olayını duymuştum ama hiç sormak aklıma gelmedi,,, neye göre erkeğe benzetiyorsunuz diye :KK70:

Yandaki güzellik kızınız ise,,,hayırlı birde erkek evlat diliyorum size,,,,yada gönlünüzden ne geçiyorsa....
kızım var canım 10 yasında kutudakı kız gıbıydı tombık:)hayırlısı olur ıns farketmıyor sırf bısıler almak ıcın :))

benimde 9 yaşında bir kızım var 1 yıldır deniyoruz olmuyor banada dua edermisiniz inş benimde ikinci bebeğim olur kızım çok istiyor

Back
X