az cok tahmin edenler var burda boyle paylasan cok insan vardoktoru soylemediyse biz nasil bilelim ki?
su konuyu buldum nub teorisi falan diyorlar. :)az cok tahmin edenler var burda boyle paylasan cok insan var
Ayy cok tskr ederim ben aradim ama bulamamistim sagol canim:)su konuyu buldum nub teorisi falan diyorlar. :)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/page-3175
bu konuya aylar once bende yazmistim, tahminler ediliyor falan eglencesine yollamistim.. orda iki arkadas kiz demisti. kizim oldu hakkaten:))Ayy cok tskr ederim ben aradim ama bulamamistim sagol canim:)
Allah anali babali buyutsun bazilarin tahmini tutuyor bakalim hayirlisi :)bu konuya aylar once bende yazmistim, tahminler ediliyor falan eglencesine yollamistim.. orda iki arkadas kiz demisti. kizim oldu hakkaten:))
13 haftalik arkadasimin bebegikaç haftalılsınız bana erkek gibi geldi Allah analı babalı büyütsünn inşlh hayırlısı..
Erkek canimEki Görüntüle 1984212 Eki Görüntüle 1984213 Eki Görüntüle 1984213 Arkadasimin bebegi erkekmi kizmi cok merak ediyor
Bence erkek... kac haftalikEki Görüntüle 1984212 Eki Görüntüle 1984213 Eki Görüntüle 1984213 Arkadasimin bebegi erkekmi kizmi cok merak ediyor
13 haftalikBence erkek... kac haftalik
nub yatay gibi ama bazen duruş a görede değişiyor kıza benzettim hayırlısı cnm hakkınızdaKIzlar bu da benim 12 haftalık bebiş cinsiyet fikri olan var mı ?
Teşekkür ederim cevap için hayırlısı olsun inşallah önce sağlıklı olsunlar da ...nub yatay gibi ama bazen duruş a görede değişiyor kıza benzettim hayırlısı cnm hakkınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?