Doğuma Hazırlık cinsiyet değişir diye ödüm patlıyooooo

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

happydays1000

Kun Fe Yekun...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
2.047
1.555
83
34
Günaydın kızlar 13+5 te iki doktra gittik birisinde bacak arasnı görebildik açıktı %99kız dedi biriside kız değişiceğinide düşünmüyorm ama 3 hafta sonrayı falan bekleyelm dedi..gelelim benm vesveseme...okadr çok değişen okudumki rüyalarıma girdi..bi rüyamda erkek diyodu bi rüyamda başka birine gidiyodk renklisini açtı hayr canm kızz bu dedi 😂😂 kafayı yicem..bişeyler almaya başlamştım biraz durdurim kendmi en iyisii ... Allahım gönlüme göresini duyurdu tabki sağlık herşeyn başı ama çok korkuyorum değişir diye

Sağlıcakla kucağınıza alın ama alışveriş için zaten çok erken. Yeni doğum yapmış bir olarak size tavsiyem 25.haftadan sonra almaya başlayın ne çok erken ne çok geç hem aşağı yukarı bebeğin kilo gidişi de belli olur.

Sağlıcakla kucağınıza alın ama alışveriş için zaten çok erken. Yeni doğum yapmış bir olarak size tavsiyem 25.haftadan sonra almaya başlayın ne çok erken ne çok geç hem aşağı yukarı bebeğin kilo gidişi de belli olur.
amin inşallah :) detaylıyı bekleyeym ozamn =) siz kaçıncı haftada öğrendniz böyle tereddütleriniz oldumu....

Tâbi oldu olmaz mı bide düşüklerden sonra ilk bebeğimdi benim içime erkek doğdu eşim kız dedi durdu. Bide doktorum 16.haftadan önce söylemem net olsun dedi iğne ilaç için gittiğim iki devlet hastanesi doktoru erkek dedi yanılma çok olmaz dedik neyse 16. hafta geldi bizimki bacakları kapattı tee 21 de öğrendik kız olduğunu bide cinsiyet partisi ayarlanmıştım ben ertelendi de ertelendi organizasyonu yapan arkadaşım bıktı arayıp sormaktan😂
Ben detaylı dan sonra başladım hem içim daha rahattı herşey yolundaydı hemde cinsiyet kesindi yiğenden çok eşya kalmıştı o da kız, boyu kilosu da onun gibi gidiyordu ben çokta birşey almadan kurtuldum 🙈

Tâbi oldu olmaz mı bide düşüklerden sonra ilk bebeğimdi benim içime erkek doğdu eşim kız dedi durdu. Bide doktorum 16.haftadan önce söylemem net olsun dedi iğne ilaç için gittiğim iki devlet hastanesi doktoru erkek dedi yanılma çok olmaz dedik neyse 16. hafta geldi bizimki bacakları kapattı tee 21 de öğrendik kız olduğunu bide cinsiyet partisi ayarlanmıştım ben ertelendi de ertelendi organizasyonu yapan arkadaşım bıktı arayıp sormaktan😂
Ben detaylı dan sonra başladım hem içim daha rahattı herşey yolundaydı hemde cinsiyet kesindi yiğenden çok eşya kalmıştı o da kız, boyu kilosu da onun gibi gidiyordu ben çokta birşey almadan kurtuldum 🙈
yaa sorma ben öğrendiğim gün 2 doktra gittim ikiside aynı şeyi söyleynce cinsiyt partisi yaptık ailelerimze :D:D şimdi rezl olmaktn korkuyorm çünkü herkes erkek diyodu ben hayr kız diyodum dedm bakn benm dedigim çıktı:D

yaa sorma ben öğrendiğim gün 2 doktra gittim ikiside aynı şeyi söyleynce cinsiyt partisi yaptık ailelerimze :KK70::KK70: şimdi rezl olmaktn korkuyorm çünkü herkes erkek diyodu ben hayr kız diyodum dedm bakn benm dedigim çıktı:KK70:
Rezil olmaktan ziyade saglıklı olması icin dua edin keza kız olup saglıksız olmasındansa erkek olsun saglıklı olsun ve rezil olun canım ne olmus yani😒

Günaydın kızlar 13+5 te iki doktra gittik birisinde bacak arasnı görebildik açıktı %99kız dedi biriside kız değişiceğinide düşünmüyorm ama 3 hafta sonrayı falan bekleyelm dedi..gelelim benm vesveseme...okadr çok değişen okudumki rüyalarıma girdi..bi rüyamda erkek diyodu bi rüyamda başka birine gidiyodk renklisini açtı hayr canm kızz bu dedi 😂😂 kafayı yicem..bişeyler almaya başlamştım biraz durdurim kendmi en iyisii ... Allahım gönlüme göresini duyurdu tabki sağlık herşeyn başı ama çok korkuyorum değişir diye
Canim yaa happymomdada böyle ayni böyle bir şey okudum sizdiniz dimi😍😍😍qaliba yorumda yapdim orda

Bana da doktor 14+5 de %70 kız dedi 17 +4 de kesinleşmiş artık erkek dedi. Ben ise kıza çok kaptırmıştım kendimi şok oldum. Hala bir umudum var ayrıntılı ultrasona kadar. Değişirmi ki acaba

Bana da doktor 14+5 de %70 kız dedi 17 +4 de kesinleşmiş artık erkek dedi. Ben ise kıza çok kaptırmıştım kendimi şok oldum. Hala bir umudum var ayrıntılı ultrasona kadar. Değişirmi ki acaba
BİZ DİREK BACAK ARASINI GÖRDK CANM 2 DOKTORDA AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ 2 ŞER KERE GİTTİM YİNE AYNIYDI SONRADAN Bİ PİPİ OLUŞMAZSA KIZIMIZ OLCAK :D:D

BİZ DİREK BACAK ARASINI GÖRDK CANM 2 DOKTORDA AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ 2 ŞER KERE GİTTİM YİNE AYNIYDI SONRADAN Bİ PİPİ OLUŞMAZSA KIZIMIZ OLCAK :KK70::KK70:
Ay ne kadar güzel yaa. Şuan kaç haftalıksınız. Valla cinsiyet bir öğle bir böyle söyleyince doktor insan bir tuhaf oluyor alışamıyor gibi. Bir oğlum var birde kızım olsun istemiştim. Ama vardır Rabbimin bir bildiği ne diyim. Bir süpriz olurmu ki diye hala umut ediyorum 😊

Back
X