- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
- Konu Sahibi happydays1000
-
amin inşallah :) detaylıyı bekleyeym ozamn =) siz kaçıncı haftada öğrendniz böyle tereddütleriniz oldumu....Sağlıcakla kucağınıza alın ama alışveriş için zaten çok erken. Yeni doğum yapmış bir olarak size tavsiyem 25.haftadan sonra almaya başlayın ne çok erken ne çok geç hem aşağı yukarı bebeğin kilo gidişi de belli olur.
yaa sorma ben öğrendiğim gün 2 doktra gittim ikiside aynı şeyi söyleynce cinsiyt partisi yaptık ailelerimzeTâbi oldu olmaz mı bide düşüklerden sonra ilk bebeğimdi benim içime erkek doğdu eşim kız dedi durdu. Bide doktorum 16.haftadan önce söylemem net olsun dedi iğne ilaç için gittiğim iki devlet hastanesi doktoru erkek dedi yanılma çok olmaz dedik neyse 16. hafta geldi bizimki bacakları kapattı tee 21 de öğrendik kız olduğunu bide cinsiyet partisi ayarlanmıştım ben ertelendi de ertelendi organizasyonu yapan arkadaşım bıktı arayıp sormaktan
Ben detaylı dan sonra başladım hem içim daha rahattı herşey yolundaydı hemde cinsiyet kesindi yiğenden çok eşya kalmıştı o da kız, boyu kilosu da onun gibi gidiyordu ben çokta birşey almadan kurtuldum
Rezil olmaktan ziyade saglıklı olması icin dua edin keza kız olup saglıksız olmasındansa erkek olsun saglıklı olsun ve rezil olun canım ne olmus yaniyaa sorma ben öğrendiğim gün 2 doktra gittim ikiside aynı şeyi söyleynce cinsiyt partisi yaptık ailelerimzeşimdi rezl olmaktn korkuyorm çünkü herkes erkek diyodu ben hayr kız diyodum dedm bakn benm dedigim çıktı
aynen öle olrsa anlatırm kzım diye sevdiydm seni diyeOlmazsın ya erkek olursa da farklı bir anı olur size
canm benm tabiki rezl olma kısmı işin şakası dualarım sağlklı olması için gece gündüz dilimde =)Rezil olmaktan ziyade saglıklı olması icin dua edin keza kız olup saglıksız olmasındansa erkek olsun saglıklı olsun ve rezil olun canım ne olmus yani
Canim yaa happymomdada böyle ayni böyle bir şey okudum sizdiniz dimiGünaydın kızlar 13+5 te iki doktra gittik birisinde bacak arasnı görebildik açıktı %99kız dedi biriside kız değişiceğinide düşünmüyorm ama 3 hafta sonrayı falan bekleyelm dedi..gelelim benm vesveseme...okadr çok değişen okudumki rüyalarıma girdi..bi rüyamda erkek diyodu bi rüyamda başka birine gidiyodk renklisini açtı hayr canm kızz bu dedikafayı yicem..bişeyler almaya başlamştım biraz durdurim kendmi en iyisii ... Allahım gönlüme göresini duyurdu tabki sağlık herşeyn başı ama çok korkuyorum değişir diye
Allah kalbine göre versin duamıda bırakayım ozaman surayacanm benm tabiki rezl olma kısmı işin şakası dualarım sağlklı olması için gece gündüz dilimde =)
Allah razı olsn canm =)Allah kalbine göre versin duamıda bırakayım ozaman suraya
evet bendim oCanim yaa happymomdada böyle ayni böyle bir şey okudum sizdiniz dimiqaliba yorumda yapdim orda
BİZ DİREK BACAK ARASINI GÖRDK CANM 2 DOKTORDA AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ 2 ŞER KERE GİTTİM YİNE AYNIYDI SONRADAN Bİ PİPİ OLUŞMAZSA KIZIMIZ OLCAKBana da doktor 14+5 de %70 kız dedi 17 +4 de kesinleşmiş artık erkek dedi. Ben ise kıza çok kaptırmıştım kendimi şok oldum. Hala bir umudum var ayrıntılı ultrasona kadar. Değişirmi ki acaba
Ay ne kadar güzel yaa. Şuan kaç haftalıksınız. Valla cinsiyet bir öğle bir böyle söyleyince doktor insan bir tuhaf oluyor alışamıyor gibi. Bir oğlum var birde kızım olsun istemiştim. Ama vardır Rabbimin bir bildiği ne diyim. Bir süpriz olurmu ki diye hala umut ediyorumBİZ DİREK BACAK ARASINI GÖRDK CANM 2 DOKTORDA AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ 2 ŞER KERE GİTTİM YİNE AYNIYDI SONRADAN Bİ PİPİ OLUŞMAZSA KIZIMIZ OLCAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?