• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet değişir mi?

knickerbockerbande

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
3.229
5.547
358
Merhaba kızlar, ben bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendik diye anneme falan söyledim ama şöyle bir forumu gezince bu cinsiyet olayının değişebileceğini farkettim 😅
Acaba erkek bebek kıza dönebiliyor mu? Kız bebekler de cinsiyetin geç öğrenildiğini biliyorum zira bir kızım var ve 18. Haftada netleşmişti.
Bugün tam 12+4 günlük bebeğim ultrasonda çok net göründü ama yine de değişir mi ki? Annemler kıyafet vs hazırlığına başlayacaklar tutamıyorum. Bir yandan da kızım olursa erkek beek kıyafetleri içinde olsun istemem. Ultrasonu yorumlayabilirseniz onu da atarım. Yorumu olan var mı?

Benim değişti😂😂😂 Erkek bebek demişti 12.haftada bu da pipisi dedi hatta...O gene klitorisiymiş..Bebek çok kucuk olunca o pozısyondan gercekten pipi gibi duruyordu esım,ben doktor net gördük yani öyle gozukuyordu..

Sonra ki haftalar kalple alakalı şüpheler oldu çok doktora gıttım ama ağzımız cınsıyete de bakarmısınıza gıtmedı tabı kı de...

Allah'a şükür kalbindeki olayda kalp kası çıktı...Belki de istisnai durumdur ama basıma geldi yanı..

Oğlum da da o hafta öğrenmıstık ama mesela yanılma olmamıstı..

Sağlıkla gelsin minnoşunuz❤️

Benim değişti😂😂😂 Erkek bebek demişti 12.haftada bu da pipisi dedi hatta...O gene klitorisiymiş..Bebek çok kucuk olunca o pozısyondan gercekten pipi gibi duruyordu esım,ben doktor net gördük yani öyle gozukuyordu..

Sonra ki haftalar kalple alakalı şüpheler oldu çok doktora gıttım ama ağzımız cınsıyete de bakarmısınıza gıtmedı tabı kı de...

Allah'a şükür kalbindeki olayda kalp kası çıktı...Belki de istisnai durumdur ama basıma geldi yanı..

Oğlum da da o hafta öğrenmıstık ama mesela yanılma olmamıstı..

Sağlıkla gelsin minnoşunuz❤️
Ah ya ben şimdi aileleri tekrar kısa bilgilendirip hazırlıklara ara vermelerini söylemeliyim.
İçimden hep bunun erkek olduğunu düşünsem de kızımın bir kız kardeşi olmasını çok istiyorum ama tabii sağlıklı olsun gerisi önemli değil.
Ben de bugün çok net görmüştüm hâlbuki 😅 Hatta doktor ultrason görüntüsünü de verdi. Sizce bu değisir mi yani?🫣

Eklentiler

• IMG_20251031_220338.webp
    IMG_20251031_220338.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 22
Cinsiyet değişmez sadece doktor yanlis görmüş olabilir, yanılmış olabilir, net gördüyse sıkıntı yoktur

Ah ya ben şimdi aileleri tekrar kısa bilgilendirip hazırlıklara ara vermelerini söylemeliyim.
İçimden hep bunun erkek olduğunu düşünsem de kızımın bir kız kardeşi olmasını çok istiyorum ama tabii sağlıklı olsun gerisi önemli değil.
Ben de bugün çok net görmüştüm hâlbuki 😅 Hatta doktor ultrason görüntüsünü de verdi. Sizce bu değisir mi yani?🫣
Bu degısmez benımkını doktor hanım asagıdan buyuterek gosterdı..Boyle yan acıdan cıkıntılı gormedık..Tam ortada gorduk yuvarlak bır daıre dusunun onun ortasında gorduk..Bu yandan acı almıs ve oğlunuz sağlıkla gelsin ❤️

Ayrıca değişme olayıda hanı yanlıs görme anlamında kullandım..Yoksa daha ılk sperm yumurtayla döllendiği an cinsiyet bellidir..

Bu degısmez benımkını doktor hanım asagıdan buyuterek gosterdı..Boyle yan acıdan cıkıntılı gormedık..Tam ortada gorduk yuvarlak bır daıre dusunun onun ortasında gorduk..Bu yandan acı almıs ve oğlunuz sağlıkla gelsin ❤️
Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla gelir. Benim doktorum da popo kısmından görüntü alıp verdi ve bana çok net görünüyor.
Biz kız olursa ismini bile hazırlamıştık, bebeğim sürpriz yaptı resmen 🌸
Bu arada sizin de bebeğiniz sağlıkla gelsin. Kız çocuklarının güzelliği bambaşka.

Son düzenleme:
Cinsiyet değişmez sadece doktor yanlis görmüş olabilir, yanılmış olabilir, net gördüyse sıkıntı yoktur
Neden bunu yazma ihtiyacı duydunuz? Sizce cinsiyetin sizin açıkladığınız manada değiştiğine inanıyor olabilir miyim?
Açıkçası doktora emin misiniz, kararınız sonra değişir mi gibi sorular sormadım. Zaten bir çok hamile gibi sonradan sorgulayıp cevap arıyorum yoksa ailelelere hemen söyleme gafletinde de bulunmazdım.

cinsiyet olayının değişebileceğini farkettim 😅
Acaba erkek bebek kıza dönebiliyor mu?
Bunu görünce inaniyor olabileceğinizi düşündüm
Neden bunu yazma ihtiyacı duydunuz? Sizce cinsiyetin sizin açıkladığınız manada değiştiğine inanıyor olabilir miyim?
Açıkçası doktora emin misiniz, kararınız sonra değişir mi gibi sorular sormadım. Zaten bir çok hamile gibi sonradan sorgulayıp cevap arıyorum yoksa ailelelere hemen söyleme gafletinde de bulunmazdım.

Benim kızımada 12.haftada erkek olacağını söylemişti doktıorumuz😁. Detaylı ultrasona kadarda bir daha cinsiyet sormak aklımıza gelmemişti. Detaylı ultrasonda kızımız çok hareketli deyince aaa erkek değil miydi diye şaşırmıştık. Doktorda olur mu çok bariz bir şekilde kız demişti. Siz öyle söylemiştiniz deyince herhalde göbek bağı iki bacağının arasındadır öyle zannetmişizdir demişti. Yine de biz son iki aya kadar hazırlık yapmamıştık😁

Bu görüntüden sonra değişmez bacım ,bayağı meydanda herşeyi😂

Benim kızımada 12.haftada erkek olacağını söylemişti doktıorumuz😁. Detaylı ultrasona kadarda bir daha cinsiyet sormak aklımıza gelmemişti. Detaylı ultrasonda kızımız çok hareketli deyince aaa erkek değil miydi diye şaşırmıştık. Doktorda olur mu çok bariz bir şekilde kız demişti. Siz öyle söylemiştiniz deyince herhalde göbek bağı iki bacağının arasındadır öyle zannetmişizdir demişti. Yine de biz son iki aya kadar hazırlık yapmamıştık😁
Biz bu bebeği uzun bir süredir bekliyoruz o yüzden de hem ailelerimiz hem de biz çok aceleciyiz hazırlık konusunda.
Maşallah kızınıza 🧿 Size de güzel bir sürpriz yapmış 😊
Benim kızımda da başta erkek gibi demişlerdi ama 18 haftada netleşmişti kız olduğu. Erkek dedikleri dönemden kalma Fenerbahçeli nevresim takımı falan var hatta 😊 Tabii biz bu bebeğimde ki gibi net birşey görmemiştik.
Doktorlar kesin konuşmadıklarinda kız olma ihtimali oluyor. Benim doktorum net ya da netlik belirtmeyen bir ifade kullanmadı, ben de görüntüyü görünce irdeleme ihtiyacı duymadım. İnşallah değişmez, annemi aradım yelek siparişi vermiş bile 😊

Benim görümcemde 12+3 te yarın kontrolü var erkek olacak diye dolanıyor eşiyle birlikte onunda belli olur büyük ihtimal ama kız olacak bence😝🤪

Ay gıcık aldım o yüzden anlattım 😝
Ben de çok kızıyorum erkek erkek diye dolanan insanlara. Kızım olduğu için biraz da hassasım bu konuda 😁
Allah kız vebeklerini kıymetini bilecek ailelere versin inşallah.

Back
X