- 29 Mayıs 2013
- 3.231
- 5.549
- 358
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Ah ya ben şimdi aileleri tekrar kısa bilgilendirip hazırlıklara ara vermelerini söylemeliyim.Benim değiştiErkek bebek demişti 12.haftada bu da pipisi dedi hatta...O gene klitorisiymiş..Bebek çok kucuk olunca o pozısyondan gercekten pipi gibi duruyordu esım,ben doktor net gördük yani öyle gozukuyordu..
Sonra ki haftalar kalple alakalı şüpheler oldu çok doktora gıttım ama ağzımız cınsıyete de bakarmısınıza gıtmedı tabı kı de...
Allah'a şükür kalbindeki olayda kalp kası çıktı...Belki de istisnai durumdur ama basıma geldi yanı..
Oğlum da da o hafta öğrenmıstık ama mesela yanılma olmamıstı..
Sağlıkla gelsin minnoşunuz
Bu degısmez benımkını doktor hanım asagıdan buyuterek gosterdı..Boyle yan acıdan cıkıntılı gormedık..Tam ortada gorduk yuvarlak bır daıre dusunun onun ortasında gorduk..Bu yandan acı almıs ve oğlunuz sağlıkla gelsinAh ya ben şimdi aileleri tekrar kısa bilgilendirip hazırlıklara ara vermelerini söylemeliyim.
İçimden hep bunun erkek olduğunu düşünsem de kızımın bir kız kardeşi olmasını çok istiyorum ama tabii sağlıklı olsun gerisi önemli değil.
Ben de bugün çok net görmüştüm hâlbukiHatta doktor ultrason görüntüsünü de verdi. Sizce bu değisir mi yani?
Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla gelir. Benim doktorum da popo kısmından görüntü alıp verdi ve bana çok net görünüyor.Bu degısmez benımkını doktor hanım asagıdan buyuterek gosterdı..Boyle yan acıdan cıkıntılı gormedık..Tam ortada gorduk yuvarlak bır daıre dusunun onun ortasında gorduk..Bu yandan acı almıs ve oğlunuz sağlıkla gelsin
Neden bunu yazma ihtiyacı duydunuz? Sizce cinsiyetin sizin açıkladığınız manada değiştiğine inanıyor olabilir miyim?Cinsiyet değişmez sadece doktor yanlis görmüş olabilir, yanılmış olabilir, net gördüyse sıkıntı yoktur
Bunu görünce inaniyor olabileceğinizi düşündümcinsiyet olayının değişebileceğini farkettim
Acaba erkek bebek kıza dönebiliyor mu?
Neden bunu yazma ihtiyacı duydunuz? Sizce cinsiyetin sizin açıkladığınız manada değiştiğine inanıyor olabilir miyim?
Açıkçası doktora emin misiniz, kararınız sonra değişir mi gibi sorular sormadım. Zaten bir çok hamile gibi sonradan sorgulayıp cevap arıyorum yoksa ailelelere hemen söyleme gafletinde de bulunmazdım.
Anladım. Şimdi konumdan usulca uzaklaşınBunu görünce inaniyor olabileceğinizi düşündüm
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyütün.Anladım. Şimdi konumdan usulca uzaklaşın
Bu görüntüden sonra değişmez bacım ,bayağı meydanda herşeyiAh ya ben şimdi aileleri tekrar kısa bilgilendirip hazırlıklara ara vermelerini söylemeliyim.
İçimden hep bunun erkek olduğunu düşünsem de kızımın bir kız kardeşi olmasını çok istiyorum ama tabii sağlıklı olsun gerisi önemli değil.
Ben de bugün çok net görmüştüm hâlbukiHatta doktor ultrason görüntüsünü de verdi. Sizce bu değisir mi yani?
Biz bu bebeği uzun bir süredir bekliyoruz o yüzden de hem ailelerimiz hem de biz çok aceleciyiz hazırlık konusunda.Benim kızımada 12.haftada erkek olacağını söylemişti doktıorumuz. Detaylı ultrasona kadarda bir daha cinsiyet sormak aklımıza gelmemişti. Detaylı ultrasonda kızımız çok hareketli deyince aaa erkek değil miydi diye şaşırmıştık. Doktorda olur mu çok bariz bir şekilde kız demişti. Siz öyle söylemiştiniz deyince herhalde göbek bağı iki bacağının arasındadır öyle zannetmişizdir demişti. Yine de biz son iki aya kadar hazırlık yapmamıştık
Sağolun inşallah öyle olur. Biz biranda kendimizi bu fikre alışmış buldukBu görüntüden sonra değişmez bacım ,bayağı meydanda herşeyi
Benim görümcemde 12+3 te yarın kontrolü var erkek olacak diye dolanıyor eşiyle birlikte onunda belli olur büyük ihtimal ama kız olacak benceSağolun inşallah öyle olur. Biz biranda kendimizi bu fikre alışmış bulduk
Ben de çok kızıyorum erkek erkek diye dolanan insanlara. Kızım olduğu için biraz da hassasım bu konudaBenim görümcemde 12+3 te yarın kontrolü var erkek olacak diye dolanıyor eşiyle birlikte onunda belli olur büyük ihtimal ama kız olacak bence
Ay gıcık aldım o yüzden anlattım
Amin inşallah canım, zaten böyle dillenenlerin hevesi kursağında kalıyorBen de çok kızıyorum erkek erkek diye dolanan insanlara. Kızım olduğu için biraz da hassasım bu konuda
Allah kız vebeklerini kıymetini bilecek ailelere versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?