Cinsiyet için sorularım var 🥹

glory13

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
277
52
13
24
Merhaba arkadaşlar, 14+1 günlük hamileyim. Özel hastanede iki kere üst üste doktor (tecrübeli ve yıllardır bu mesleği yapıyor.) cinsiyetinin kız olduğunu söyledi. Bugün devlet hastanesinde (cihazlar çok çok eski ve doktor yeni atandı) erkek olduğunu söyledi. Bana da iki bacak arasında çıkıntı gösterdi. Sizce yanılma payı var mıdır ? Ultrason fotolarını birleştirdim anlayan yorumlayabilir mi ? 🫶🏻💕🌸

Eklentiler

• CC45CAC7-ECA2-4262-9198-152EE37E336B.webp
    CC45CAC7-ECA2-4262-9198-152EE37E336B.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 223
Merhaba arkadaşlar, 14+1 günlük hamileyim. Özel hastanede iki kere üst üste doktor (tecrübeli ve yıllardır bu mesleği yapıyor.) cinsiyetinin kız olduğunu söyledi. Bugün devlet hastanesinde (cihazlar çok çok eski ve doktor yeni atandı) erkek olduğunu söyledi. Bana da iki bacak arasında çıkıntı gösterdi. Sizce yanılma payı var mıdır ? Ultrason fotolarını birleştirdim anlayan yorumlayabilir mi ? 🫶🏻💕🌸
Keseden de anlaşılır zaten erkek bence de

Ben özele gittim erkk desi 17 haftalık tım
Sonra dedim bence yanılıyordur devlete devam ettım gitmeye sordum oda erkk dedi
Demek doğruymuş oda var ve çok çok eskiydi devletteki ultrason ona rağmen doğru söyledi 😂

Demek doğruymuş oda var ve çok çok eskiydi devletteki ultrason ona rağmen doğru söyledi 😂
Acaba dedim kordon falan mı gördü 😆 çünkü ısrarla kız dedi özeldeki doktor 🥹

Buda net ultrasonu

Eklentiler

• IMG_0758.webp
    IMG_0758.webp
    117,4 KB · Görüntüleme: 211
  • B59F7A29-3D0B-4015-B780-0E2987334F2C.webp
    B59F7A29-3D0B-4015-B780-0E2987334F2C.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 209
Sağlıkla gelsin inşallah

Acaba dedim kordon falan mı gördü 😆 çünkü ısrarla kız dedi özeldeki doktor 🥹
Canım bende senin gibi düşündüm ısrarla erkl deyince pek inanmadım açıkçası sonraki devlet hastanesinde ki doktor da ayni fıkır olunca tamam dedım doğru söylüyor 😂

Haaa pardon 14+1 yazmışsınız erkek olsa şimdiye kadar çıkardı diye düşünüyorum benim 12. Haftada belli oldu kız olabilir
Çarşamba günü belli olacak buraya da yazacağım, dediğiniz gibi erkek olsaydı çoktan belli olurdu gibi geliyor

Back
X