Keseden de anlaşılır zaten erkek bence deMerhaba arkadaşlar, 14+1 günlük hamileyim. Özel hastanede iki kere üst üste doktor (tecrübeli ve yıllardır bu mesleği yapıyor.) cinsiyetinin kız olduğunu söyledi. Bugün devlet hastanesinde (cihazlar çok çok eski ve doktor yeni atandı) erkek olduğunu söyledi. Bana da iki bacak arasında çıkıntı gösterdi. Sizce yanılma payı var mıdır ? Ultrason fotolarını birleştirdim anlayan yorumlayabilir mi ?
Kese olayına pek inanamadım ben nedense oğlumda yusyuvarlaktı.Keseden de anlaşılır zaten erkek bence de
O zaman canım hayırlısı inşallah başka doktora git bakalım o ne dicekKese olayına pek inanamadım ben nedense oğlumda yusyuvarlaktı.
Bir hafta sonra gideceğim işte özeldeki doktora ama işte beklemekO zaman canım hayırlısı inşallah başka doktora git bakalım o ne dicek
Ben özele gittim erkk desi 17 haftalık tımMerhaba arkadaşlar, 14+1 günlük hamileyim. Özel hastanede iki kere üst üste doktor (tecrübeli ve yıllardır bu mesleği yapıyor.) cinsiyetinin kız olduğunu söyledi. Bugün devlet hastanesinde (cihazlar çok çok eski ve doktor yeni atandı) erkek olduğunu söyledi. Bana da iki bacak arasında çıkıntı gösterdi. Sizce yanılma payı var mıdır ? Ultrason fotolarını birleştirdim anlayan yorumlayabilir mi ?
İnsan sabırsızlanıyorBir hafta sonra gideceğim işte özeldeki doktora ama işte beklemek
Acaba dedim kordon falan mı gördüBen özele gittim erkk desi 17 haftalık tım
Sonra dedim bence yanılıyordur devlete devam ettım gitmeye sordum oda erkk dedi
Demek doğruymuş oda var ve çok çok eskiydi devletteki ultrason ona rağmen doğru söyledi
Merhaba rica etsem benimkine de bakar mısınKese olayına pek inanamadım ben nedense oğlumda yusyuvarlaktı.
Sağlıkla gelsin inşallahBen özele gittim erkk desi 17 haftalık tım
Sonra dedim bence yanılıyordur devlete devam ettım gitmeye sordum oda erkk dedi
Demek doğruymuş oda var ve çok çok eskiydi devletteki ultrason ona rağmen doğru söyledi
Canım bende senin gibi düşündüm ısrarla erkl deyince pek inanmadım açıkçası sonraki devlet hastanesinde ki doktor da ayni fıkır olunca tamam dedım doğru söylüyorAcaba dedim kordon falan mı gördüçünkü ısrarla kız dedi özeldeki doktor
Öncelik hayırlı sağlıklı olmaları inşallahCanım bende senin gibi düşündüm ısrarla erkl deyince pek inanmadım açıkçası sonraki devlet hastanesinde ki doktor da ayni fıkır olunca tamam dedım doğru söylüyor
Kiz gibi yaBuda net ultrasonu
Bir hafta sonra belli olacak bakalımKiz gibi ya
Kaç haftalık kiBir hafta sonra belli olacak bakalım
Kaç haftalık ki
Haaa pardon 14+1 yazmışsınız erkek olsa şimdiye kadar çıkardı diye düşünüyorum benim 12. Haftada belli oldu kız olabilirBir hafta sonra belli olacak bakalım
Çarşamba günü belli olacak buraya da yazacağım, dediğiniz gibi erkek olsaydı çoktan belli olurdu gibi geliyorHaaa pardon 14+1 yazmışsınız erkek olsa şimdiye kadar çıkardı diye düşünüyorum benim 12. Haftada belli oldu kız olabilir
Ne oldu canım sonuçBir hafta sonra gideceğim işte özeldeki doktora ama işte beklemek
Bugün özeldeki doktorumuz 4. Kez yüzde yüz kız olacağını söyledi inşallah. 16. HaftadayızNe oldu canım sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?