Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim demekki emin olamamis doktorun gordugu cinsiyetten iyikide soylememis sonradan degismesindense gec ogrenmen daha iyi cunki.benim 12 inci haftamda kiza benziyor dedi 16 inci haftamda pipisini gordu erkek dedi bidahakine ne dicek diye bekliyorum bakalim bi oyle bi boyle oldumu da insanin kafasi iyice karisiyor en guzeli gec olsada gercek cinsiyeti ogrenmen
Canim bebegin yüzü sana bakiyor sirti dışarıya benim Annemin demesine göre Kizlar karindada Dünyada da Annenin yüzüne bakarmis erkekler ise hem karinda hem dünyada Anneye sirt çevirirmis bu durumda sanirim senin Bebisin kiz olma ihtimali yuksek benim ikinci bebegim yolda ayni sekil resimlerimiz var ve gercekten kiz hayirlisi olsun in sha Allah Rabbim gonlune gore versin