Doğuma Hazırlık Cinsiyet karmaşası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fenci25

Kun fe yekün
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
332
257
73
35
Merhaba bayanlar. 11 haftalikken devlet hastanesine tahlil için gittiğimde erkek bir doktor bebeğime baktı ben sormadan yüzde 90 kız dedi. Benim ilk cocugum olduğu için kız erkek fark etmez zaten. Ama doktor böyle kız olma ihtimali çok yüksek falan deyince ister istemez kız diye benimsemeye başladım. Annemle kız isimleri kız kiyafetlerini falan konuşuyorduk. Rüyalarıma bile kiz bebekler giriyordu. Böyle saçlarını söyle toplarım kekler falan yapıyordum hayallerimde. Eşim en başta erkekten yana olmasına rağmen toka bile aldı hatta. Dün kendi doktoruma muayaneye gittik. Ve bebeğin yüzde 100 erkek olduğunu gördük. Sağlığı da yerindeydi çok şükür. Benim için erkek veya kız farketmiyordu zaten ama i doktor başta böyle konuşunca çok benimsedim erkek olacağını öğrenince de şaşırdım ve afalladim. Doktorların cinsel organını görmeden böyle yargılara varmalari hiç doğru değil. Kesinlikle cinsiyeti gormeden doktorlara inanmayin. Şu an oğlumu tabi ki çok seviyorum Allah onu bana nasip ettiği için çok mutluyum. Ama biraz afalladim sanırım benle aynı duyguyu yaşamış olan var mı acaba

Canm benm arkadaşm 6aylık olana kadar kız sanıyodu meğer erkekmiş bebeği. Eğerki organ görülmezse kız deniliyor ama doktor gözünden kaçırabilir, aletleri yeterli olmayabilir, bebek göstermeyebilir.. Her ihtimale karşı emin olmayana kadar bence tam belli değil ama falan denilmeli.. Ve 11hafta cinsiyet söylemek için çok çok erken .. Yanılmış olması beni şaşırtmadı

Canim zaten 11 haftalıkken bilmek biraz çok zor. Benimde doktorum 14. Haftalıkken oğlum göstermedi doktorum erkeğe benziyor dedi. Bende göstermedi nasıl erkek dedi kesin kız diye umitlendim :) 16. Haftamda erkek olduğu belli oldu tamamen bende bi an değişik oldum :)

canım sana bir dr kız demiş ben de 18 haftalık hamileyim 12. haftalıkkken kendi drum çok fazla kıza benzettim kız gibi dedi ümitlendim ama kesin olarak bakmamıştım sonra 16. haftam da başka bir şehirde yani ailemin yanına gittiğimde devlet hastanesinde tekrar dra gittim orda dr senin gibi güzel bir kız bu dedi hayırlısı olsun dedi dr bende kesin gözüyle baktım artık çünkü 2. dr kız demişti, elbiseler battaniyeler aldık annemle isim bulduk eşimle bebişe sonra 16+5 de tekrar kendi druma gittim bu sefer de erkek bebek dedi şok geçirdik eşim de bende hatta ben fena afalladım çünkü baştan beri kız doğuyor içime ve kız da istiyordum, sağlıklı olsun ve hayırlısı olsun ama insan acayip afallıyor ve tuhaf bi duygu kaplıyor içini şimdi 25. haftayı bekliyoruz kesinleşmesi için ve genital kısmını görmeden de inanmıcam drlara :/

Back
X