Cinsiyet merak edenleeer :)

benim de 12+0 cumartesi randevum var belki söyler diye umut ediyorum :) kadınsal ve anne içgüdülerim erkek diyor rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum artık hayırlısı :)

benim de 12+0 cumartesi randevum var belki söyler diye umut ediyorum :) kadınsal ve anne içgüdülerim erkek diyor rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum artık hayırlısı :)
hadi hayırlısı inş bizim tüm aile kız istiyor rabbim gönlümüzüe göre versin inş..

Çok erken haftalarda çok sağlıklı olmayabiliyor tahminler:)
Oğlumda 12. haftada erkek demişti değişmedi.
Şimdikinde 15.haftada erkek 19. haftada erkek 22. haftada kız oldu :)
evet bazı doktorlar kordon bağını karıştırabiliyormuş cinsiyetyle şans işi gerçkten

Çok erken haftalarda çok sağlıklı olmayabiliyor tahminler:)
Oğlumda 12. haftada erkek demişti değişmedi.
Şimdikinde 15.haftada erkek 19. haftada erkek 22. haftada kız oldu :)
Oda iyiymis :) cinsiyet degistirmis gibi :))) ama ne güzel bak Rabbim 1 oglan vermis zaten ötekide kiz cok güzel.. benimde 1 oglum var o yüzden ins kizimiz olur hayirlisiysa tabi.. esimde cok istiyor ama saglikli olsun eli ayagi düzgün olsunda önemli olan o

18. haftadayım bilmiyom
Ins en kisa zamanda ögrenirsin.. aslinda 13.haftadn itibaren görülüyor ama demekki senin yaramaz iyi pozisyonlarda durmuyor göstermiyor kendini.. normalde uzun zaman göstermezse genelde kiz olur derler bakalim sendede öyle olacakmi :)

Ins söylerler canim.. icgüdüler cogu zaman yanilmiyor aslinda ama bilemeyiz tabiki.. benimde icime kiz doguyor nedense.. aslinda inanmam ama cin ve rus takvimi varmis arkadasim söylemisdi kiz cikiyor her ikisi.. ultrasonda sagda olursa bebis kiz olurmus mus , benmkide sagda.. kan yenileme hesaplamasi var ordada oglumda da gercekden erkek cikdi bu sefer kiz cikiyor.. tabiki tesadüf olabilir ama kendimi kiza odakladim bile sanki :)

Ins ögrenirsin canm.. paylas bizimle ögrenince olurmu
şimdi doktrdan geldim kesin bişey söleyemem ama kıza benziyor dedi gördüğümde elini kafasına götürmüş yatıyordu yerim onu ben yaa çok tatlıydı gerçekten de kıza benziyordu yüzünü görünce bakalm bi kaç haftaya kesin belli olur dün gece rüyamda bende kızım olacağını gördüm inş böle olur

arkadasıma 2 , ayında erkek dedi bir oglu vardı
çok şükğr saglıklı olsun onemlı olan o dedik ama bende o da üzüldü çünkü çok fazla kız istiyordu , baba ve oğlu çok sevindi tabii ,

4,ayında erkek dediğinide unutan dr ayyy maşallahhh aynı annesi kızımız çok guzel olacak deyince

iananılmaz sevindik ,

rabbim isteyen herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallahhh

şimdi doktrdan geldim kesin bişey söleyemem ama kıza benziyor dedi gördüğümde elini kafasına götürmüş yatıyordu yerim onu ben yaa çok tatlıydı gerçekten de kıza benziyordu yüzünü görünce bakalm bi kaç haftaya kesin belli olur dün gece rüyamda bende kızım olacağını gördüm inş böle olur
Ayyyy gercektenmi canm cok sevindim darisi benim basima insallah ya :)))) eger benziyor dediyse bile ihtimal yüksek bence.. sende rüyanda görümüssn üstelik hadi bakalim canim Rabbim gönlüne göre versin herkezin

Back
X