Cinsiyet ne zaman ogrendiniz😍

NisanCicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
459
549
33
Mrb hanimlar ben ikizlere hamileyim bi hafta sonra 12 haftama gircem ozaman doktora gidecem cinsiyet belli olurmu?
Ikiz hamileler ne zaman ogrendiniz cinsiyeti?

Tabiki saglikli olmasi benim icin daha onemli insallah hepimiz saglikla kucagimiza almak nasip olur🙏

Ikizleri bilemiyorum ama ben 15 haftalikken kontorele gidince öğrendim naz yapmadı sağolsun oğlum 🤗 erkek cinsiyeti erken belli olur derler.

-Adel- -Adel- insallah hayirlisiyla kucagina alirsin canim
Bakalim bekleciz bizde ama insan merak ediyor iste ilk bebiş bide
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalim kucağımıza 😍 benimde ilk insan merak ediyo tabki.

kızlar benimde henüz 9 haftalık 12. haftamda detaylı ultrasona giricem ben.Umarım hepsi sağlıklıdır. acaba belli olurmu cinsiyetleri. detaylı ultrason yaptıran var mı ne kadar sürüyor benimkiler üçüz
kaçıncı haftalarda öğrendiniz cinsiyetleri ikiz anneleri 🙋‍♀️

Biz 20. Haftamda öğrendik. 16. Haftada gittiğimizde sakladı minnoşum meğer kızmış :)

kızlar benimde henüz 9 haftalık 12. haftamda detaylı ultrasona giricem ben.Umarım hepsi sağlıklıdır. acaba belli olurmu cinsiyetleri. detaylı ultrason yaptıran var mı ne kadar sürüyor benimkiler üçüz
kaçıncı haftalarda öğrendiniz cinsiyetleri ikiz anneleri 🙋‍♀️
Canim normalde hemen detayli ultrasyon yapmiyolar galiba ilk once ikili test yapiliyo benim bildigim
Detayli ultrasyon 20 haftada diye biliyorum

tek yumurtalarda aynı cinsiyet olması büyük bir ihtimalken. çift yumurtada bir kız bir erkek büyük bir oranda oluyormuş. inşallah gönlünüzdeki olur:)
Insallah saol canim😍
Aslinda bi kiz bi oglan daha guzel diyorum ama nasip ben ikisini erkek hissediyorum
Hamile oldugumdan beri kusmalarim bi bitmedi okadar erken hissetim belirtileri
Yinede saglikli olmalari bana yetiyor

12 haftada biri erkege benziyo digeri icin tahmin yapmadi
Bu pazartesi 14 hafta oldugumda ogrenirim insallah 😍

Back
X