- 12 Mart 2023
- 374
- 65
- 28
- 22
- Konu Sahibi elifinizzzzz
merhaba hanimlar yarin tam 15 haftalik olucam ve kontrolüm var sizce cinsiyet bellimidir yada ögrenen varmıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrenirsin bence bende dün öğrendim 16 haftaligimmerhaba hanimlar yarin tam 15 haftalik olucam ve kontrolüm var sizce cinsiyet bellimidir yada ögrenen varmıdır
Tesekkur ederim canim insalllahCanım bende 12 haftalıkken öğrendim. Gitmeden çikolata ye bana öyle önermişlerdi bebiş biraz daha hareketleniyormuş, umarım görürsün :)
Gercektenmi nedie cinsiyetiÖğrenirsin bence bende dün öğrendim 16 haftaligim
Bana 12 haftada söylendi ve 16 haftada teyit edildi cnm. Pozisyonu uygunsa söylenir tabimerhaba hanimlar yarin tam 15 haftalik olucam ve kontrolüm var sizce cinsiyet bellimidir yada ögrenen varmıdır
Kızım olcak inşallah, darısı sizin başınızaGercektenmi nedie cinsiyeti
benim icin ne diyorsunKızım olcak inşallah, darısı sizin başınıza![]()
Hiç anlamam ultrasyon fotosundanbenim icin ne diyorsun
ne dıosunuz o cıkıntı erkek organımı kordon yada bayanmıCanım bende 12 haftalıkken öğrendim. Gitmeden çikolata ye bana öyle önermişlerdi bebiş biraz daha hareketleniyormuş, umarım görürsün :)
Canım işaretlediğin yer kordonu gibi geldi banane dıosunuz o cıkıntı erkek organımı kordon yada bayanmı