- Konu Sahibi Prenssanne
Bebişinizin cinsiyetini hangi haftada öğrendiniz kızlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 de dr erkek dedi 16 da kesinlesti.Bebişinizin cinsiyetini hangi haftada öğrendiniz kızlar :)
Çikolata yemeyi ve bol su icmeyi denedin mi canim ?Gittik göstermedi kızlar naz yapiyo nasıl göstercek ki hep sırt üstü yatiyo
Evet elleri falan oynuyordu hareket ediyodu ama dönmedi bide fazla su da içemiyorum hastaneye gidince kalp atışlarını hissedemiyorlar karnım dolduğu için:)Çikolata yemeyi ve bol su icmeyi denedin mi canim ?
Küçük 1 sise icersen en azindan faydasi olur ben o sekilde öğrenebildim.Evet elleri falan oynuyordu hareket ediyodu ama dönmedi bide fazla su da içemiyorum hastaneye gidince kalp atışlarını hissedemiyorlar karnım dolduğu için:)
Tam olarak nezaman öğrendin senKüçük 1 sise icersen en azindan faydasi olur ben o sekilde öğrenebildim.
Tam olarak nezaman öğrendin sen
12 de dr erkek dedi 16 da kesin erkek dedi .
O belli olmaz canim .Insallah ogrenirsin kac haftalik ?Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bende bi öğreneydim acaba kiz diye mi yan durduğu halde gozukmedi
Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizimmm olacakmis kizlaarrrr