Cinsiyet ogrenme

zoey1616

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
662
1.096
63
35
Merhaba arkadaslar bebeginim cinsiyetini ilk basta kiz veya erkek ogrenip de degisen var mi acaba ama doktorun kesin deyip de degistigi oldu mu ??

kesin erkek demişti bana değişme olmadı hatta merak edip iki farklı doktora daha sordum onlarda erkek demişlerdi :)

Bende 16. Haftadayim kiz dedi ama erken falan diyorlar degsir falan diye kafami karistirdilar ☺☺

Bana doktorum 13. Haftamda erkek dedi ama annem hep kiz o kiiiz diyo :D ne zaman kontrole gitsem ariyor degismedi mi cinsiyti diyo :)) doktorum hala kesin erkek diyor

Merhaba arkadaslar bebeginim cinsiyetini ilk basta kiz veya erkek ogrenip de degisen var mi acaba ama doktorun kesin deyip de degistigi oldu mu ??

Erkek biraz daha net oluyor belli ediyor kendini yanilma payi ufakta olsa olablir ama kiz dedilermi pek degisme olmuyor esimin akrabasinada kiz dmisler nzman sorsam kiz dediler ama degsblr diyodu istemiyo gbi kiz olmasini 25 lerde kabullendiler artik.
Bana ilk hamilelimde %99 erkek dedi 1 ay sonra kiza benziyo kiz olablr ddi .
Baska doktra gttm erkek dedi oglum oldu :)
Suanki hamilelimde bastandir erkek diyolar 12 haftdan beri hc degsmedi 35 haftadayim hatta degissin kiz desnler diye bekldm.:))) saka bi yana saglikli olsnlarda gerisi önemli degl heleki ilk cocuksa.
Icin rahat edicekse baska bi doktra gt cinsiyet icin bu haftalarda kesn oluyo pek degiscegni sanmam

Ben 14. Haftada gittim bebisim kapatmıştı bacaklarını doktorum kasiklarima kadar indirdi ultrason aletini yakınlaştırdı baktı tam belli olmuyor ama erkek dedi bnde nasıl anladı göstermediği halde dedim annelere sonra 16+3 te gittim bebegim bacaklarını acti kapattı kesin erkek olduğu netlesti. Ondan sonra bidaha hicbisekilde doktorumdan şüphe etmedim :)

Erkek biraz daha net oluyor belli ediyor kendini yanilma payi ufakta olsa olablir ama kiz dedilermi pek degisme olmuyor esimin akrabasinada kiz dmisler nzman sorsam kiz dediler ama degsblr diyodu istemiyo gbi kiz olmasini 25 lerde kabullendiler artik.
Bana ilk hamilelimde %99 erkek dedi 1 ay sonra kiza benziyo kiz olablr ddi .
Baska doktra gttm erkek dedi oglum oldu :)
Suanki hamilelimde bastandir erkek diyolar 12 haftdan beri hc degsmedi 35 haftadayim hatta degissin kiz desnler diye bekldm.:))) saka bi yana saglikli olsnlarda gerisi önemli degl heleki ilk cocuksa.
Icin rahat edicekse baska bi doktra gt cinsiyet icin bu haftalarda kesn oluyo pek degiscegni sanmam
Ilk hamileligim bende erkek cok istiyordum hatta hungur hungur agladim hala kabullenemedim cok sacma farkindayim ama neden Boyle oldum bende anlamadim ama iko gundur artik kiz degismez diyw kabullendim saglikli olsun ikincisi erkek olur diyorum bende ☺

Ilk hamileligim bende erkek cok istiyordum hatta hungur hungur agladim hala kabullenemedim cok sacma farkindayim ama neden Boyle oldum bende anlamadim ama iko gundur artik kiz degismez diyw kabullendim saglikli olsun ikincisi erkek olur diyorum bende ☺
Neden agladinki heleki ilk bebekmis rabbim saglik versin gerisi hic önemli degil bende ikincide ilki erkek diye kiz olur insallah diye düsndüm ama erkek olunca hcde üzlmedim rabbimin takdiri saglikli olsnlarda öyle düsunme hem bebek hissedermis.
Gecen burda bi konuda okudum sehitlerden konu vardi gerck bi olaymis adamin bi oglu varmis karisi 2.ye hamile kalmis ins erkek olmaz diye dua etmis adam bu ülkyee asker olmasin diye bi ögrenmisler erkek adam cok üzlmus bu ülkeye bi asker daha oluck vs sehit olr gbisinden neyse karisi dogum yapmis falan esi gelmis esine demiski üzlme oglumuz oldu diye istesek de askere gdemiycek demis kocasi nedn demis bi bacagnn yarisi yokmus cocugun dogdugunda.
Önce hc ultrsnda farktememsler yani allahin isi bak nelere kadir herseye sükretmeliyiz o bebegi bize nasip ettigi icin bile sükür kiz erkek ne farkeder hem kiz cocuklri ck tatli oluyo bende isterdm bi kziim olmasni ama nasip deglms gelinlerm olr insllah ilerde :))

Back
X