Cinsiyet partisi

Girls5

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
277
-158
13
Bi baby shower konsepti pastası ne kadara mal olur sizce. Bugün pasta sordum şeker hamurlu 150 lira dediler aranzda yapan var mı çok heves ettim eşim istemiyor. Yine başladı kardeşlerin olursa olmaz diye. Aralari bozuk hatta brbirlernden nefret ediyolar ne bu istio ne kardeslerim gelmek istio ama kardeslerim bnm için belki öle böle iknam ile gelebilir ama eşimin bu inadını nasıl kırabilirim. Bnde onun ailesiyle kardeşleriyle çok sey yaşadım ama evime gelip gidiolar nolursa olsun evliliğim için arayı açmiyorum o bunu yapmio oyüzden istemiyorum cinsiyet partiside olmiycak dio sizce ne yapmalıyım

Baby shower doğum öncesi parti diye biliyorum.
Biz cinsiyeti zarfa koydurup arkadaşımıza vereceğiz. O da balon hazırlatacak. Piknik yaparken balonları patlatacağız eşimle, bu kadar. Açıkçası hem pandemiden dolayı insan çağıramam hemde büyük partiye vereceğim parayla bebeklerime bir şeyler alırım diye düşünüyorum.

Diğer konuya gelince; eşinize buraya yazdığınız gibi anlatın. Ben senin ailenle görüşüyorum ama diye. Kardeşlerimiz, bize bir şey olsa çocuklarımızı emanet edebileceğimiz tek kapımız. Bunu da anlatın. He anlamıyorsa, siz de onun ailesiyle görüşmeyin olsun bitsin

Back