Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız canimEki Görüntüle 3210657 Kızlar selammm 12. Haftamızın resimleri sizce cinsiyet nedir![]()
Aminnn önceliğimiz sağlık tabiii :)))Bana erkek gibi geldisağlıcakla gelsin
![]()
Yaa öyle mi diyorsun canım nereden anladınKız canim
Nub kısmı düz duruyor erkek bebekte yukarı doğru oluyor, ben oğlumda 13 haftada öğrendim baya baya belirgindi.Yaa öyle mi diyorsun canım nereden anladın
Bizim doktor neredeyse doğuma yakın söyleyecek herhalde :))) Bu detaylı ultrasonda baya baktı ama birşey demedi 4 d ultrason deniyor galiba.. 16 haftada kontrol var şimdi kaldı 2 hafta :)Nub kısmı düz duruyor erkek bebekte yukarı doğru oluyor, ben oğlumda 13 haftada öğrendim baya baya belirgindi.
Ahhh çok çok teşekkür ederimmm canımm :)Kız benceAllah'ım analı babalı büyütsün sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
Ay hadi bakalım inşalllah şaşmayız kızlar :))))Bence de kız![]()
Bazı doktorlar erken haftalarda söylememeyi tercih ediyor yanılma olabilir diye canım saglikla gelsin insaAllahBizim doktor neredeyse doğuma yakın söyleyecek herhalde :))) Bu detaylı ultrasonda baya baktı ama birşey demedi 4 d ultrason deniyor galiba.. 16 haftada kontrol var şimdi kaldı 2 hafta :)
Bizim ki baya öteledi vallahi :) Ama olsun geç olsun güç olmasın sağlıkla gelsin inşaallahh :)Bazı doktorlar erken haftalarda söylememeyi tercih ediyor yanılma olabilir diye canım saglikla gelsin insaAllah![]()
Hahahaha hadi bakalımmmBi değişiklik olsun ben de erkek diyeyim.![]()