Cinsiyet ☺️

Bebegimvebenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
21
5
1
30
Merhaba arkadaşlar 12 hafta iki günlük hamileyim. Bugün ense ölçümü yapıldı doktor erkeğe benziyor ama net değil penisi var gibi dedi 14üncü haftan dolunca netleşir şimdilik erkek gibi görünüyor dedi böyle bi durum yaşayan var mı sonradan değişme ihtimali oluyor mu veya net doğru mu çıkıyor
İlk bebeğim Benim için kız erkek hiç farketmez ama hazırlıklara başlamak istiyorum yavaştan

Canım 12. haftada yanılma çok oluyor bence 16. haftayı bekleyin. Erkek bebekte çok yanılma olmuyor aslında ama 12. haftada kızın da erkeğin de cinsel organı birbirine çok benziyormuş. Bize 12. haftada kıza benziyor demişti 16. haftada kesin erkek dedik ve pipi gördük :) bence bekle ne olur ne olmaz

Canim bende 16.haftalik olmama 1 hafta kaldi. P.tesi gunu 2li testimizin sonucunu aldik ve dr cinsiyetini % 90 erkek dedi tahminde de bulunmadi direk dedi benimde ilk olcak bidaki aya renkli ultrasonla gorucez pasamizi inşallah

Canım ultrason fotoğrafı var mı? bir konu vardı forumda ultrason fotoğrafındaki bir detaya göre görebiliyorsun diyorlardı bi bakalım istersen

Doktor da

doktorum da 14üncü haftan dolsun netleşir dedi bi arkadaşıma da aynı benim gibi olmuş ense ölçümünde erkeğe benziyor demiş iki hafta sonra 14 haftalık olduğunda gidince kesin erkek demiş biraz daha bekleyeceğim bakalım bir daha Kİ randevum da bir hafta sonra

Canim bende 16.haftalik olmama 1 hafta kaldi. P.tesi gunu 2li testimizin sonucunu aldik ve dr cinsiyetini % 90 erkek dedi tahminde de bulunmadi direk dedi benimde ilk olcak bidaki aya renkli ultrasonla gorucez pasamizi inşallah
benim de ikili test sonucum bir hafta sonra bakalım doktor on dört hafta sonrasında net belli olur cinsiyetin dedi

benim de ikili test sonucum bir hafta sonra bakalım doktor on dört hafta sonrasında net belli olur cinsiyetin dedi
Bana hic cinsiyet konusunda bise demedi taki p.tesi gününe kadar bidaki ayı iple çekiyorum

Canım ultrason fotoğrafı var mı? bir konu vardı forumda ultrason fotoğrafındaki bir detaya göre görebiliyorsun diyorlardı bi bakalım istersen
Var ekledim Nasıl oluyormuş çok merak ettim

Eklentiler

• F0BBF8F8-7854-4A4B-BE8F-0D6B2DA29A68.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…