Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 haftalık gebeyim bugün özele gittim cinsiyeti tam gösteriyor ama %90 tahminim erkek dedi. Sonradan böyle yüzdelik söyleyip değişir mi sizce %90 yüksek bir rakam
Bu haftalarda görünür net ama asıl detaylı da emin olunuyor. Pipinin resmini çekmişti öyle kesin erkek demiştim bende yoksa insan muallakta kalıyor. Yine de ihtimal vermiş benim ki direk erkek demişti 16da
Banada doktorum 12. Haftada ikilintaramada %90 erkek dedi. Sonraki hafta kesin erkek dedi. Oran olarak yuksek verdiyse erkektir. Erkeklerin cinsiyeti hemen anlasiliyor.kizlarda emin olamiyorlar. Bence sennkide erkektir canim.
15 haftalık gebeyim bugün özele gittim cinsiyeti tam gösteriyor ama %90 tahminim erkek dedi. Sonradan böyle yüzdelik söyleyip değişir mi sizce %90 yüksek bir rakam
Gebeliğiniz hayırlı sağlıklı bir süreç olsun inşallah. İlk oğlum pembeler, lilalar içinde büyüdü. İlk sekiz ay kız bebeği bekledik. Son ay öğrendiğimizde yapacak bir şey yoktu beşik değiştiremedim hâliyle...