Doğuma Hazırlık Cinsiyet sürprizi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kajuko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
336
243
103
Kızlar elimle akşam yemeğe çıkıcaz normalde her gün birlikteyiz bugün iş yerinde bi sorun olduğu için kendi gitmek zorunda kaldı bana da fırsat doğdu hemen haberi yokken hastaneye gidip cinsiyeti öğrendim arabaya binince direk bunu vereyim diyorum sizce ?

Ben sanirim birlikte ogrenmeyi tercih ederdim. Anne olarak da baba da olsam o anda yaninda olmak ve duymak isterdim, bilemiyorum

Ben sanirim birlikte ogrenmeyi tercih ederdim. Anne olarak da baba da olsam o anda yaninda olmak ve duymak isterdim, bilemiyorum
Gelip saçma sapan bir yere takılmış olmanız nasıl bir insan olduğunuzu yansıtmış teşekkürler

Gelip saçma sapan bir yere takılmış olmanız nasıl bir insan olduğunuzu yansıtmış teşekkürler
Ayyy hemen duzelteyim de o zaman karakter analizinde yaptiginiz hatadan donun ayyy ne cicis bi surpriz, plastik mavi emziklerle ingiliççe erkek yazmis olmaniz allam inanamiyorum, eminim kocisiniz de bayilmistir

oldu mu boyle dunyadaki en mikemmel kocise sahip, en piremses oglan anasi adayi konu sahibi

Tebrikler baya başardın ama zeka seviyeni düşürmekte insanların sordukları soruyu anlamak önceliğin olmalı sonra eleştiri olmalı. Ayrıca böyle güzel şeylerde sürpriz yapmak yanlışmış gibi davranmayı bence bırakmalısın sanırım içten içe yaraların dertlerin var ama bu bizi ilgilendirir mi ? Hayır :)))

Ben de olsam eşimle öğrenmeyi tercih ederdim. Sonuçta doktorun bebeğin cinsiyetini söylediği anı babasının da duymaya hakkı var. Bu da kalp atışını duymak,ilk defa bebeği görmek kadar heyecan verici bir durum,adam bundan niye mahrum kalsın ki.. Ben baba olsam kızardım eşime, o emzikler de umrumda olmazdı.

Biz hep beraber gidiyoruz kontrollere. Bende süpriz yapmak isterdim ama olmadı kontrolle gittiğimiz bi gun dr pat diye söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…