- 22 Aralık 2024
- 54
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi hulyaerdogan
Kızlar 8 haftalık gebeyim litfen tahminde bulunmak istiyen bulsun çok merak ediyorum 
şimididen teşekkür ederim

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ResimKızlar 8 haftalık gebeyim litfen tahminde bulunmak istiyen bulsun çok merak ediyorumşimididen teşekkür ederim
Sizin kız gibi duruyorEki Görüntüle 3642285 KIZLARRRRR BEN 9+4 karından ultrason cinsiyet tahminiiii olan varmıııı çok merak ediyorummm
Erkek gibi sanki kese çok küçük daha amaKızlar 8 haftalık gebeyim litfen tahminde bulunmak istiyen bulsun çok merak ediyorumşimididen teşekkür ederimEki Görüntüle 3642283
Banada sizinki kız gibi geldiEki Görüntüle 3642285 KIZLARRRRR BEN 9+4 karından ultrason cinsiyet tahminiiii olan varmıııı çok merak ediyorummm
Evet henüz 8 haftalığız bir kızım var çok şükür birde oğlum olsun isterim ama hayırlısı öncelikle Rabbim ne verirse kabulümüzErkek gibi sanki kese çok küçük daha ama
Tabiki öyle benim de bir kızım var ben de 2. Ye hamileyim haftaya randevum var cinsiyetini öğrenicez inşallahEvet henüz 8 haftalığız bir kızım var çok şükür birde oğlum olsun isterim ama hayırlısı öncelikle Rabbim ne verirse kabulümüz![]()
Hadi hayırlısı olsun Rabbim herkese iki meyvedende tattırsın inşallahTabiki öyle benim de bir kızım var ben de 2. Ye hamileyim haftaya randevum var cinsiyetini öğrenicez inşallah
Buraya yazarsınız benim dahaaaa çookk uzun cinsiyet içinHadi hayırlısı olsun Rabbim herkese iki meyvedende tattırsın inşallah![]()
Kız diyorumEki Görüntüle 3642285 KIZLARRRRR BEN 9+4 karından ultrason cinsiyet tahminiiii olan varmıııı çok merak ediyorummm