Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek)Buyrunuz ultrason görüntümüz
Eki Görüntüle 3597910
Az çok anlar mısınız yoksa içinize doğanı mı söylediniz :)Erkek)
Tam olarak neresini kastediyorsunuz göbeğe yakın tarafı mı yoksa sağ üstte parlak ayak gibi görünen kısmın altındaki mi :)Eğer o çıkıntı nub sa erkek görünüyor
Şurdaki çıkıntı varya pipi gibi sankiTam olarak neresini kastediyorsunuz göbeğe yakın tarafı mı yoksa sağ üstte parlak ayak gibi görünen kısmın altındaki mi :)
Teşekkür ederim inşallah öyledirŞurdaki çıkıntı varya pipi gibi sanki![]()
Kesedeki konumdan Ramzi teorisine göre bakılıyor sanırım ama o daha erken haftalarda bakılıyor diye biliyorumO bacağı Galiba arkadaşlar nubu goremedm ben ama kesedeki konumuna göre kız diyorum yigenim de bu şekildeydi kız oldu![]()
Ben kardeşimin bebeğine göre yorumladım bu benim teorimKesedeki konumdan Ramzi teorisine göre bakılıyor sanırım ama o daha erken haftalarda bakılıyor diye biliyorum![]()
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahTeşekkür ederim inşallah öyledir![]()
Doğru çıkarsa teorin sana haber veririmBen kardeşimin bebeğine göre yorumladım bu benim teorim![]()
![]()
MuhakkakDoğru çıkarsa teorin sana haber veririm![]()
Amin cümlemize inşallahRabbim gönlünüze göre versin inşallahsağlıklı bir şekilde