Benim kiz demek geldi içimdenArkadaşlar biz 12 haftalık olduk bugün doktora gittim tahmin etti ama birde sizler tahmin edin bakalım tecrübeli anneler ama doktorun ultrason unu begenemedim tam net göstermiyor bebeğimi sanki
Hayırlısı olsun canım 5 senenin sonunda geldi buldu beni kurban olduğumBenim kiz demek geldi içimdensaglikla alin insallah kucaginiza
Amin amin saglikla alin kucaginiza guzel gunlere buyutun evladinizi insallah doktor e dedi peki cinsiyetineHayırlısı olsun canım 5 senenin sonunda geldi buldu beni kurban olduğum
Yani erken dedi ama kıza benziyor dediAmin amin saglikla alin kucaginiza guzel gunlere buyutun evladinizi insallah doktor e dedi peki cinsiyetine
Yaaa çok sevindim Rabbim gönlünüze göre versin inşallahYani erken dedi ama kıza benziyor dedi
Erkek mi acaba tam anlamıyorum ama erkeğe benzettim benBanada tahmin yapin kizlar ?
Ay inslaah canim sagol iki kizim var birde oglum olsun cok istiyorum ama hayirlisi neyse o olsun salikli olsundaErkek mi acaba tam anlamıyorum ama erkeğe benzettim ben
En önemlisi hayırlısı olsun canım kaç haftalık bi arada doktor tahmin etmedimiAy inslaah canim sagol iki kizim var birde oglum olsun cok istiyorum ama hayirlisi neyse o olsun salikli olsunda
Ben ingilterede yasiyorum su anda 19 haftalik oldum 20 hafta olduna cinsiyeti soyliyorlar burada tatilde doktora gitim bi doktror erkek dedi biri kiz dedi bende anlamadimEn önemlisi hayırlısı olsun canım kaç haftalık bi arada doktor tahmin etmedimi
Hayırlısı olsun canım da ense kalınlığına bakildimi bebeğin ikili test verdin mi birdeBen ingilterede yasiyorum su anda 19 haftalik oldum 20 hafta olduna cinsiyeti soyliyorlar burada tatilde doktora gitim bi doktror erkek dedi biri kiz dedi bende anlamadim
Yok canim ayin 21 de gideyeceyim hemde ozaman cinsiyet soyliyeklerHayırlısı olsun canım da ense kalınlığına bakildimi bebeğin ikili test verdin mi birde
Canım merhaba doktora gittin mi ne dediBanada tahmin yapin kizlar ?
Ogrendim canim erkekmisCanım merhaba doktora gittin mi ne dedi
İyi iyi hayırlı olsun canım ikili test üçlü test yaptın mıOgrendim canim erkekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?