- 13 Eylül 2021
- 32
- 22
- 3
- 36
- Konu Sahibi Cimcime4444
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek diyorum bendeResim ekledim annişler bilenler yardımcı olabilir mi çok merak ediyorum13+5 haftalığız
Sizinkide erkek gibi geldi banaTahmin edebilecek var ise bende tahmin alırım 11+5 burda![]()
Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallahSizinkide erkek gibi geldi bana![]()
Aynı oğlumun kafasi gibi erkek diyorum hayırli olsunResim ekledim annişler bilenler yardımcı olabilir mi çok merak ediyorum13+5 haftalığız
Ayy deme kız deAynı oğlumun kafasi gibi erkek diyorum hayırli olsun![]()
Bence kizResim ekledim annişler bilenler yardımcı olabilir mi çok merak ediyorum13+5 haftalığız
Sabret birkaç haftaya net öğrenirsin benceAyy deme kız de![]()
Ayyy ağzından bal damlıyor inşallahBence kiz![]()
Ay sorayım ozaman teşekkür ederim canımSabret birkaç haftaya net öğrenirsin benceIkra meyra ya Sor o iyi bilir benimki mi de o bildi daha 8haftslikken bile keseden anlamıştı hayırlısı bakalım Rabb'im gönlüne göre versin inşallah
![]()
Valla bugün kontrole gittim bildiniz kızmış yuppiAyyy ağzından bal damlıyor inşallah![]()
Valla kızmış canım doktora gittim bugün yuppi dediğin kişi de kız dedi bildiAy sorayım ozaman teşekkür ederim canım![]()
KIZ BENCEResim ekledim annişler bilenler yardımcı olabilir mi çok merak ediyorum13+5 haftalığız