Doğuma Hazırlık cınsıyet tahmın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cınsıyet

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2

alice1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
550
86
103
selam kızlar
12 haftalık hamıleyım ve bebegın cınsıytını cok merak edıyorum daha erken oldugu ıcın ogrenemıyorum
cınsıyet hakkında teorı yada ultrason ıle anlasılırmı ılk ultrasonla anlayanlar varmıs tsbı bunlar tahmın ama
bızdede durum ben tatlıyı gebelıkten once cok yerdımm gunluk ama sımdı caanım hıc ıstemıyor bıde hıc eksı sevmezdım sımdı delı gıbı eksı yıyorum lımon cok yıyorumm sızce böyle bı durum yasayıp kızı olan varmı
yada tatlı yeyıp oglu olan oldumu fıkırlerınız benle paylasırsanız cok sevınırım

Valla bu ara kim eksi yiyor diye duyarsam ogluşu oluyor. Hayırlısı olsun.

Bu haftada öğrendik iki oğlumuda.
Doktorlar yüksek oranda bişeyler görüyorlar ama emin olmadan söylemek istemiyorlar sanırım.
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için..

Bu haftada öğrendik iki oğlumuda.
Doktorlar yüksek oranda bişeyler görüyorlar ama emin olmadan söylemek istemiyorlar sanırım.
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için..
hıc bısey söylemedı dr benzetme olarak ılerleyen haftalarda dedı

Yediğiniz yiyeceklerle cinsiyetin hiçbir ilgisi yok aslında.

Ablam iki hamileliğinde de bol bol tatlı yedi. İki kızı var. Ben Hamileliklerimde hep ekşi yedim. İki tane oğlum var. Yenilenlerle cinsiyet arasında bağlantı olmadığına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…