Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası öyle zaten. Herşeyi Allah bilir keseye göre falan yada bebeğin duruşuna göre öyle hurafeler var biliyorum sadece merakValla bakmakla falan diyil anca Allah bilir ne olduğunu ben üçüncüye hamileyim hepsinde aynı gozrunuyodularbiri erkek biri kız üçüncüde daha bilmiyorum ne gosdermiyi
Merak ediyoruruz tabi ama karın şöyledir böyledir kese öylede kız böyleyse erkek öyle hepsi tesadüf falan oluyo ben hep aynı seyelre aserdim hep aynı tip karın herşeyi aynı oluyo bende. Rabbim sağlıklı bebekler versin gerisi boş dogurunca gorcez ne olduğun.Orası öyle zaten. Herşeyi Allah bilir keseye göre falan yada bebeğin duruşuna göre öyle hurafeler var biliyorum sadece merak
Ayn .öyle gercekden.Merak ediyoruruz tabi ama karın şöyledir böyledir kese öylede kız böyleyse erkek öyle hepsi tesadüf falan oluyo ben hep aynı seyelre aserdim hep aynı tip karın herşeyi aynı oluyo bende. Rabbim sağlıklı bebekler versin gerisi boş dogurunca gorcez ne olduğun.![]()
Ayn .öyle gercekden.![]()
Ay valla benim kese bana göre solda ultrasona göre sağda ( kız demekmiş) Rus Çin falı kız . Asla tatlı yemiyorum . Sonuç erkekOrası öyle zaten. Herşeyi Allah bilir keseye göre falan yada bebeğin duruşuna göre öyle hurafeler var biliyorum sadece merak
Benim ablamın ikizleri birine kız diğerine erkek demişlerdi ve pembis hazırlamislardi veeee bommbaaa oda erkek dogmusdu garibim pembis giymeyle gittiii. İşiBazen 9 ay kız denilen pembe hastane çıkışı giyinen erkek bebekler cikiyo
o yüzden doguruncaya kadar merakda kalmak en iyisi
![]()
Ay valla benim kese bana göre solda ultrasona göre sağda ( kız demekmiş) Rus Çin falı kız . Asla tatlı yemiyorum . Sonuç erkekhaklısınız ama insan merak ediyor neticede ben de hepsine baktım
Nasıl anladınız pekiBence erkek
Ayn .öyle gercekden.![]()
Benim ablamın ikizleri birine kız diğerine erkek demişlerdi ve pembis hazırlamislardi veeee bommbaaa oda erkek dogmusdu garibim pembis giymeyle gittiii. İşi
RBazen 9 ay kız denilen pembe hastane çıkışı giyinen erkek bebekler cikiyo
o yüzden doguruncaya kadar merakda kalmak en iyisi
Benimde bir tanidik var üç kızı vardı sonra yine hamile kalmış nereye gitse erkek dediler kurbanlar falan kesdiler
hiç bı yerde kız demediler her kes erkek dedi ama. Sonuç yine kız
o yüzden boşuna çabalıyoruz
ben hastane çıkışı aldım hem kız hem erkek giye bilsin diye cunki erkeğe pembe giydirmemek adına
![]()
Ama uzulmeli bı durum yok valla Allah en hayırlısını biliyor ne veriyorsa demekki hakimizda hayirlis odur hem yani ne o illada erkek olsun erkekler napmiski olsun erkek ya kız sağlıklı olsunhele üst usde kız çocuklarını kürtaj yapan anneler varya onların aklı nerde bilemiyorum Allah erkek vermiyo ne direniyorlar versede isdese alır niye olduruyolar kiz çocuklarınıRabbim nasip etmeyince olmuyormuş kız olsn erkek olsn diye Allah ne derse o olur .kıyamam şimdi ne uzulmuslerdir
Ayn. Kız çocukları çok ağrı benimde bir tane kızım var cimcime. Her şey Allah dan.Ama uzulmeli bı durum yok valla Allah en hayırlısını biliyor ne veriyorsa demekki hakimizda hayirlis odur hem yani ne o illada erkek olsun erkekler napmiski olsun erkek ya kız sağlıklı olsunhele üst usde kız çocuklarını kürtaj yapan anneler varya onların aklı nerde bilemiyorum Allah erkek vermiyo ne direniyorlar versede isdese alır niye olduruyolar kiz çocuklarınıo yüzdende dogacagi varsa erkek göruyoruz kız cikiyo Allah ne isterse o
![]()
Ama uzulmeli bı durum yok valla Allah en hayırlısını biliyor ne veriyorsa demekki hakimizda hayirlis odur hem yani ne o illada erkek olsun erkekler napmiski olsun erkek ya kız sağlıklı olsunhele üst usde kız çocuklarını kürtaj yapan anneler varya onların aklı nerde bilemiyorum Allah erkek vermiyo ne direniyorlar versede isdese alır niye olduruyolar kiz çocuklarınıRabbim nasip etmeyince olmuyormuş kız olsn erkek olsn diye Allah ne derse o olur .kıyamam şimdi ne uzulmuslerdir
Benimde bir cimcime kızım var bitanede oglus var bir tanede yolda ne olduğun bilmiyorumAyn. Kız çocukları çok ağrı benimde bir tane kızım var cimcime. Her şey Allah dan.
Allah bağışlasın ikisinide. 3. Ye Allah kerimAma uzulmeli bı durum yok valla Allah en hayırlısını biliyor ne veriyorsa demekki hakimizda hayirlis odur hem yani ne o illada erkek olsun erkekler napmiski olsun erkek ya kız sağlıklı olsunhele üst usde kız çocuklarını kürtaj yapan anneler varya onların aklı nerde bilemiyorum Allah erkek vermiyo ne direniyorlar versede isdese alır niye olduruyolar kiz çocuklarınıo yüzdende dogacagi varsa erkek göruyoruz kız cikiyo Allah ne isterse o
Benimde bir cimcime kızım var bitanede oglus var bir tanede yolda ne olduğun bilmiyorumbakalım.ne çıkacak
![]()
Allah razı olsun teşekkür ederimAllah bağışlasın ikisinide. 3. Ye Allah kerimhayırlısıyla kucağıniza almayı nasıp etsin Rabbim .