Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimÇok anlamıyorum ama bence kız![]()
Teşekkür ederimBencede kıza benziyor canım
Aynen doktorr öyle dedivalla bakıyorm bakıyorm hc bsey anlamıyorumm ben kız diyenlerdede nasıl göz var masallah doktor bile yorum yapamaz buna belli degil daha der yalanmıym![]()
napalım bzmkide merak yaaa sabredemiyoruz :) sağlıkla alırsn kucagına insallah hayrlı haberlerAynen doktorr öyle dedibakalım 2 hafta sonra ikili test var bende merakla bekliyorum
![]()
Amin çok teşekkür ederim hepimiz inşnapalım bzmkide merak yaaa sabredemiyoruz :) sağlıkla alırsn kucagına insallah hayrlı haberler![]()
Aynen doktorr öyle dedibakalım 2 hafta sonra ikili test var bende merakla bekliyorum
![]()
Hayırlısı olsun ya öğrenince yazarım tabikiNub teorisiyle bakıyorum aslında az çok öyle tahmin ediyorum:) bende merak ettim öğrenince etiketler misin beni. Ama sende birine bakıyorum kız gibi görünüyor diğerine bakıyorum erkek gibi arada kaldım en sonunda kız dedim![]()
Banada tahmin yapabilirmisiniz 12+6karından ultrasyonNub teorisiyle bakıyorum aslında az çok öyle tahmin ediyorum:) bende merak ettim öğrenince etiketler misin beni. Ama sende birine bakıyorum kız gibi görünüyor diğerine bakıyorum erkek gibi arada kaldım en sonunda kız dedim![]()