Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde 12 hafta tam ama 11+5 dedi ultrasonda cinsiyet için çok küçük dedi siz bakabilir misiniz Eki Görüntüle 3219380
Kıza benzettimNormalde 12 hafta tam ama 11+5 dedi ultrasonda cinsiyet için çok küçük dedi siz bakabilir misiniz Eki Görüntüle 3219380
Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallahKıza benzettim
Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah![]()
Var7-8 haftalık ultrason resmi varsa oradan daha iyi tahmin edebilirim![]()
Hangisi
İlk attığım 7 hafta 2 gün sonradan ki 10 hafta 1 günHangisi
Kızİlk attığım 7 hafta 2 gün sonradan ki 10 hafta 1 gün
Nasıl anlıyorsunuz
Bende öyle hissediyorum hayırlısı olsun
Erkekte 7-8 haftalarda el ayak her şeyi oluşuyor kese yuvarlak olmuyorNasıl anlıyorsunuz![]()
Anladım çok teşekkür ederim 14. Haftasında gidicez inşallah hayırlısı olsun biz makas bıçak denedik hep makas çıktı 5 kere kız çıktı yani o yüzden daha da bi meraklandımErkekte 7-8 haftalarda el ayak her şeyi oluşuyor kese yuvarlak olmuyorgördüğüm kadarıyla daha el ayak kafa hiçbir şey oluşmamış
![]()
Eli ayağı düzgün olsun tabiki bunlar işin merak ve heyecan kısmıAnladım çok teşekkür ederim 14. Haftasında gidicez inşallah hayırlısı olsun biz makas bıçak denedik hep makas çıktı 5 kere kız çıktı yani o yüzden daha da bi meraklandım![]()
TabikiEli ayağı düzgün olsun tabiki bunlar işin merak ve heyecan kısmı![]()
Burada 8 haftalık Sana da yorum yapar mısın ya çok merak ediyorumBende öyle hissediyorum hayırlısı olsun![]()
Gerçekten kız çıktı cinsiyeti teşekkür ederimErkekte 7-8 haftalarda el ayak her şeyi oluşuyor kese yuvarlak olmuyorgördüğüm kadarıyla daha el ayak kafa hiçbir şey oluşmamış
![]()
Sağlıkla gelsin büyüsün inşallah gözün aydın canımGerçekten kız çıktı cinsiyeti teşekkür ederim![]()