- 5 Ocak 2017
- 78
- 29
- 88
- 35
- Konu Sahibi Ebruli3591
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız mıMerhaba 11+6 cinsiyet tahmini olan varmı
Bilmiyoruz ki canım 20 temmuzda tekrar kontrolüm ozaman öğrenicez inşallahKız mı
Yazar mısın belli oluncaBilmiyoruz ki canım 20 temmuzda tekrar kontrolüm ozaman öğrenicez inşallah![]()
Ayniyiz aslinda sizinkini neden goremedi . Oturdugu icin mi acaba.Kızlar ben 16+4gunluk hamileyim ve cinsiyetimi çok merak ediyorum tabiki öncelik sağlık ama insan düşünmeden yapamiyor
Kıza bnzyr dedi ama tam kesin değil dediAyniyiz aslinda sizinkini neden goremedi . Oturdugu icin mi acaba.
Kıza bnzyr dedi ama tam kesin değilAyniyiz aslinda sizinkini neden goremedi . Oturdugu icin mi acaba.
Ayniyiz aslinda sizinkini neden goremedi . Oturdugu icin mi acaba
Bana da kıza benziyor dedi kesin bişey diyemem dedi bide renkli ultrasona gir orda daha net bir şekilde söylerler bende kararsız kaldım sizin bebeginizin duruşu nasildiYa benimde 4 aylik oldu aslinda sirti tamamen dönüktü. Ama bacak arasinda bise gordum dedi . Erkek sanki dedi ama. Tam yorum yapmadi. Bende bidahaki ayi bekliycem. Boyle olan var mı acaba. Benim gibi durumda olan yani .
Sirti donuk tamamen uzaniyorurdu. Bastirdi biraz doktor ozman bise gordum bence erkek ama belli olmaz dedi. Acaba kordonmudur. Bilmemedim bendeBana da kıza benziyor dedi kesin bişey diyemem dedi bide renkli ultrasona gir orda daha net bir şekilde söylerler bende kararsız kaldım sizin bebeginizin duruşu nasildi
Sirti donuk tamamen uzaniyorurdu. Bastirdi biraz doktor ozman bise gordum bence erkek ama belli olmaz dedi. Acaba kordonmudur. Bilmemedim bende
Benimde sırt üstüydu doktor da kararsız kaldi ondan kıza benziyor dedi bu hafta gene gdcm bakalım bu sefer ne diyor ama olabilir bazen erkek çocuklarda kendini gizleyebiliyor öyle dediyse erkektirSirti donuk tamamen uzaniyorurdu. Bastirdi biraz doktor ozman bise gordum bence erkek ama belli olmaz dedi. Acaba kordonmudur. Bilmemedim bende
Yazicam tabikiYazar mısın belli olunca
Aminnnn canım önemli olan o sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi yorumun içinde teşekkür ederim öğrenince paylasicam sizlerleBen kız diyorum ama tabiki doktor değilim, sağlıkla kavuşun inşallah![]()
Merhabalar hayırlı olsun kızınız sağlıkla doğsun inşallah bende nasipse egepol Hastanesi'nde yapicam doğumumu ikizlerim olucak 11+1 deyiz çok merak ediyorum cinsiyetleriniMerhaba 11+6 cinsiyet tahmini olan varmı