Cinsiyet tahmini 11+6

Ebruli3591

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
78
29
88
35
Merhaba 11+6 cinsiyet tahmini olan varmı

Eklentiler

• IMG20220620115909.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_2022-06-24-11-55-05-77.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 105
Kızlar ben 16+4gunluk hamileyim ve cinsiyetimi çok merak ediyorum tabiki öncelik sağlık ama insan düşünmeden yapamiyor

Ya benimde 4 aylik oldu aslinda sirti tamamen dönüktü. Ama bacak arasinda bise gordum dedi . Erkek sanki dedi ama. Tam yorum yapmadi. Bende bidahaki ayi bekliycem. Boyle olan var mı acaba. Benim gibi durumda olan yani .

Ya benimde 4 aylik oldu aslinda sirti tamamen dönüktü. Ama bacak arasinda bise gordum dedi . Erkek sanki dedi ama. Tam yorum yapmadi. Bende bidahaki ayi bekliycem. Boyle olan var mı acaba. Benim gibi durumda olan yani .
Bana da kıza benziyor dedi kesin bişey diyemem dedi bide renkli ultrasona gir orda daha net bir şekilde söylerler bende kararsız kaldım sizin bebeginizin duruşu nasildi

Bana da kıza benziyor dedi kesin bişey diyemem dedi bide renkli ultrasona gir orda daha net bir şekilde söylerler bende kararsız kaldım sizin bebeginizin duruşu nasildi
Sirti donuk tamamen uzaniyorurdu. Bastirdi biraz doktor ozman bise gordum bence erkek ama belli olmaz dedi. Acaba kordonmudur. Bilmemedim bende

Sirti donuk tamamen uzaniyorurdu. Bastirdi biraz doktor ozman bise gordum bence erkek ama belli olmaz dedi. Acaba kordonmudur. Bilmemedim bende

Benimde sırt üstüydu doktor da kararsız kaldi ondan kıza benziyor dedi bu hafta gene gdcm bakalım bu sefer ne diyor ama olabilir bazen erkek çocuklarda kendini gizleyebiliyor öyle dediyse erkektir

Ben kız diyorum ama tabiki doktor değilim, sağlıkla kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…