- 21 Kasım 2024
- 149
- 32
- 13
- 26
- Konu Sahibi Sister_123
-
Kız hissettim. Sonuç neee :)Kızlar günaydın hepinize haftasonu parti olacak ama bizim bir oğlumuz var isteğimiz bir kız ama öncesinde elbette sağlıklı olması.
Cinsiyet tahmini yapabilen var mı ? Çok merak ediyorumEki Görüntüle 3610109
Benimkine de bakabilirmisinizKız hissettim. Sonuç neee :)
Erkek hissettim ama bak sadece his benimkiler tahmin yapabilenlerden değilimBenimkine de bakabilirmisiniz
Yarın tam 14 haftalık oluyoruz belki belli olurErkek hissettim ama bak sadece his benimkiler tahmin yapabilenlerden değilim
Olma ihtimali yüksek :) hele de özele gidiyorsanız bebişin pozisyonu da uygunsa söylerler büyük ihtimalle. Kesinlikle rabbim hayırlısını kolaylıkla versin sağlıkla bunlar da merak duygusuYarın tam 14 haftalık oluyoruz belki belli olureli ayağı duzgun olsun sağlıklı olsun bunlar sadece tatlı telaşlar heyecanlar yoksa hangisi olursa olsun hayırlısı olsun
Devlette gidiyorum olmazsa salı özele gidecem bakalım hayırlısı artık çok teşekkür ederim cevabın içinOlma ihtimali yüksek :) hele de özele gidiyorsanız bebişin pozisyonu da uygunsa söylerler büyük ihtimalle. Kesinlikle rabbim hayırlısını kolaylıkla versin sağlıkla bunlar da merak duygusu
Rica ederim bakalım ne olacakDevlette gidiyorum olmazsa salı özele gidecem bakalım hayırlısı artık çok teşekkür ederim cevabın için
Canım selam Cinsiyet erkek :)))Kız hissettim. Sonuç neee :)
erkek canımNe cinsiyet peki ?
Aa yanlış tahminCanım selam Cinsiyet erkek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?