- 30 Nisan 2022
- 24
- 10
- 8
- 25
Teşekkür ediyorum.Gelmişken bende öğrendiğim kadarı ile yorum yapayım nub teorisine göre erkek gibi.. sağlıkla gelsin.
Bense nurcumuu etiektleyem bariPasha22
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum.Gelmişken bende öğrendiğim kadarı ile yorum yapayım nub teorisine göre erkek gibi.. sağlıkla gelsin.
Bense nurcumuu etiektleyem bariPasha22
Rica ederim doktorunuz kız mı diyor ? Ben de pek anlamam ama sanki bana nub teroisi mantıklı gelmiştiTeşekkür ediyorum.
2 Li taramada kız gibi dedi ama pek bakmadı öyle 12+5 ti o zaman o yüzden yanılma payı olabilir diye kendimi çok kaptırmadımRica ederim doktorunuz kız mı diyor ? Ben de pek anlamam ama sanki bana nub teroisi mantıklı gelmişti
İyi yapmışsınız bence de önemli olan sağlıkli olması zaten... bu arada yaşınız ufak ama çok tatlı bir anne olursunuz eminim Rabbim yardımcınız olsun2 Li taramada kız gibi dedi ama pek bakmadı öyle 12+5 ti o zaman o yüzden yanılma payı olabilir diye kendimi çok kaptırmadım![]()
Tabi ki :))Ay şimdi bridaha baktım da erkek değil kız diyorum ikinci resimden gördüm, öğrenince etiketlermisiniz vallahi merak ettim bilebildimmi diye![]()
Teşekkür ederim 2. Resme rağmen mi sizde bakın isterseniz :)))Bana da erkek gibi geldi hayırlısı olsun inşallah![]()
İkinci resmi şimdi gördüm erkek yeğenimin 12. Hafta ultrason görüntüsü ve kendi kızımın 12. Hafta ultrason görüntüsüyle kıyaslayınca kız gibi geldi ilk başta ilk resimde içime doğanı demiştimTeşekkür ederim 2. Resme rağmen mi sizde bakın isterseniz :)))
2. De nub teorisine göre tam kız paralel geliyor :)İkinci resmi şimdi gördüm erkek yeğenimin 12. Hafta ultrason görüntüsü ve kendi kızımın 12. Hafta ultrason görüntüsüyle kıyaslayınca kız gibi geldi ilk başta ilk resimde içime doğanı demiştim![]()
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil2. De nub teorisine göre tam kız paralel geliyor :)
Evet aynen öyle :)Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil![]()
EvetTeşekkür ederim nub a göre mi![]()
Kız gibiKızlar merhaba ben yeni üyeyim.cinsiyet Tahmini alabilir miyim acaba :)
Eki Görüntüle 3058696
Doktor da öyle dediKız gibi
prenses canımGelmişken bende öğrendiğim kadarı ile yorum yapayım nub teorisine göre erkek gibi.. sağlıkla gelsin.
Bende nurcumuu etiektleyem bariPasha22
Kız görünüyorKızlar merhaba ben yeni üyeyim.cinsiyet Tahmini alabilir miyim acaba :)
Eki Görüntüle 3058696