- 6 Haziran 2022
- 153
- 90
- 48
- 26
- Konu Sahibi Kar tanesi0
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım fotoğraf ekle edebilecek olan çıkabilirTahmin edicek kimse yok mu
Ekledim şimdi merak ediyorum cinsiyetini doktorlar erken daha diyip söylemiyorCanım fotoğraf ekle edebilecek olan çıkabilir
Devlet 16 ya kadar söylemiyor özellerde 12 den itibaren pozisyon uygunsa söylüyorlar. umarım anlayanlar yazar şimdi :)Ekledim şimdi merak ediyorum cinsiyetini doktorlar erken daha diyip söylemiyor
Şuan kız görünüyor ama henüz çok erken bana doktorum kız gibi demişti nipt ile erkek olduğunu öğrenmiştim zaten sonraki usgde de göstermişti acele etme derim o yüzden sağlıkla gelsin bebeğinCinsiyet tahmini yapabilirmisiniz
Erkek gibiCinsiyet tahmini yapabilirmisiniz
Evet dün öğrendim erkekmiş bir tane oğlum vardı iki olucak inşallahŞuan kız görünüyor ama henüz çok erken bana doktorum kız gibi demişti nipt ile erkek olduğunu öğrenmiştim zaten sonraki usgde de göstermişti acele etme derim o yüzden sağlıkla gelsin bebeğin![]()
Evet erkekmiş dün öğrendikErkek gibi
Sağlıkla gelsin inşallah Allah bağışlasın hepsiniEvet dün öğrendim erkekmiş bir tane oğlum vardı iki olucak inşallah![]()
Amin inşallah sağlıkla kucağınıza alırız inşallahSağlıkla gelsin inşallah Allah bağışlasın hepsini![]()
Merhaba sizin cinsiyet belli oldu mu?Nuba gore kız olabilir