- 19 Aralık 2016
- 635
- 463
- 18
- Konu Sahibi Canimsinsen
Kızlar nette okudum 7 8 haftalık ilk görüntüsü fasulye gibiyse kız yok işte ince uzunsa erkek falan tecrübeli arkadaşlar belki sizin bebiş görüntünüze benzer bakar mısınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mı bende öyle hissediyorum ama kız da olsa oluuurrrr :) sağlıklı olsunlar da :)Bu konuda hic bi fikrim yok ama bence erkek konuya girdigim an icimden erkek gecti :)
AminnnGerçekten mı bende öyle hissediyorum ama kız da olsa oluuurrrr :) sağlıklı olsunlar da :)
Sağol canım inşallahBende erkek hissettim sağlıkla gelsin inşallah
Canım bu 8 haftalık görüntü değil mi? Karından mı vajinal mi baktı? Bana 8. haftada gel demişti kese içi bebek o zaman görünür diye ama vajinal istemiyorum onun için sordum sen ilk ne zaman gördün kese içinde bebeğini ?Sağol canım inşallah
Vajinal canım bu ama iyiki vajinal a izin verdim hıc korktuğum gibi değil ablam hemşire oda beni biraz rahatlattı korkma birde benim riskim vardı yani herkes şimdi izin veriyor vajinal olmasına korkulucak bişey değil :)Canım bu 8 haftalık görüntü değil mi? Karından mı vajinal mi baktı? Bana 8. haftada gel demişti kese içi bebek o zaman görünür diye ama vajinal istemiyorum onun için sordum sen ilk ne zaman gördün kese içinde bebeğini ?
6. Haftada gittiğimde keseyi yolk u karından gördük eğer bebeğini merak ediyorsan vajinal bakayım zararı yok istersen 8. haftada gel dedi bende bekleyeyim dedim korktum vajinaldanVajinal canım bu ama iyiki vajinal a izin verdim hıc korktuğum gibi değil ablam hemşire oda beni biraz rahatlattı korkma birde benim riskim vardı yani herkes şimdi izin veriyor vajinal olmasına korkulucak bişey değil :)
Kesinlikle korkulucak birşey değil canım zararlı olsa o aleti kullanmazlar hakkında hayırlısı olsun yinede sen bilirsin :)6. Haftada gittiğimde keseyi yolk u karından gördük eğer bebeğini merak ediyorsan vajinal bakayım zararı yok istersen 8. haftada gel dedi bende bekleyeyim dedim korktum vajinaldan
Salı gideceğim bakalım cesaret edebilirsem denerim teşekkür ederim içimi rahatlattınKesinlikle korkulucak birşey değil canım zararlı olsa o aleti kullanmazlar hakkında hayırlısı olsun yinede sen bilirsin :)
Rica ederim canım :)Salı gideceğim bakalım cesaret edebilirsem denerim teşekkür ederim içimi rahatlattın