Cinsiyet tahmini alabilirmiyim🥹❤️

meryemsare12

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
20
7
6
25
12+5 haftalığız sizce cinsiyeti nedir🥹
IMG_8950.webp

Eklentiler

• IMG_8948.webp
    IMG_8948.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 40
Evet banada tipi kız geldi ama bi yanımda erkek diyor🥰
Benim oğlumda tam 12.haftada doktor %100 erkek demişti. Kızımda ise doğuma yakın öğrendik resmen. Doktor hep kesin bir şey diyemem ama kız gibi diye diye en sonunda kız olduğu kesinleşmişti. Uygun pozisyon zor yakalamıştık.

Devlet söylemiyor çünkü bugun randevum vardı işte bakmadı bile cinsiyete bi dahaki ay dedi en azından tahminde bulunsaydı🥺
Bebek yan durmuş ondan söyleyememiştir bence. Uygun pozisyonda denk gelmedikçe söylemesi pek mümkün değil. Bir de devlette genelde özeldeki kadar vakit ayırıp bakamıyorlar hasta yoğunluğundan dolayı. Kızımda da 3.trimesterin sonlarına kadar devlete gittim. Doğum için özele gitmiştim.

Bebek yan durmuş ondan söyleyememiştir bence. Uygun pozisyonda denk gelmedikçe söylemesi pek mümkün değil. Bir de devlette genelde özeldeki kadar vakit ayırıp bakamıyorlar hasta yoğunluğundan dolayı. Kızımda da 3.trimesterin sonlarına kadar devlete gittim. Doğum için özele gitmiştim.
Ama sağa sola götürseydi bakabilirdi diyorum ya hiç bakmadı bile direk bidahaki ay dedi

Ama sağa sola götürseydi bakabilirdi diyorum ya hiç bakmadı bile direk bidahaki ay dedi
Meryem Hanım'cım bakmayın ilkinde 12.haftada öğrendiğime çok iyi bir açıdaydı bebek hatta uzun uzun bakabildik ben bile anladım. Kimi bebekler inatçı oluyor göstermiyor da göstermiyor. Çok örnekler var isterse ultrason son model olsun. Birazcık daha sabredin, daha erken 20 li haftalarda öğrenebilen çok kişi var. Siz de bir dahaki aya öğrenirsiniz inşallah.

Meryem Hanım'cım bakmayın ilkinde 12.haftada öğrendiğime çok iyi bir açıdaydı bebek hatta uzun uzun bakabildik ben bile anladım. Kimi bebekler inatçı oluyor göstermiyor da göstermiyor. Çok örnekler var isterse ultrason son model olsun. Birazcık daha sabredin, daha erken 20 li haftalarda öğrenebilen çok kişi var. Siz de bir dahaki aya öğrenirsiniz inşallah.
İnşallah sağlıklı olsunda

12 haftalik?

Eklentiler

• IMG-20231026-WA0002.webp
    IMG-20231026-WA0002.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG-20231026-WA0001.webp
    IMG-20231026-WA0001.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG-20231026-WA0000.webp
    IMG-20231026-WA0000.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 23