- 18 Ekim 2023
- 20
- 7
- 6
- 25
- Konu Sahibi meryemsare12
-
Bence kız12+5 haftalığız sizce cinsiyeti nedirEki Görüntüle 3323685
Yaaa gerçektenmi nereden anladınız peki bi kızım var dünya tatlısı bide oğlum olsun istiyorum
Siz nereden anladınız pekiBence kız
Maşallah ya, hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Pek mülâyim duruyor, bence kız.12+5 haftalığız sizce cinsiyeti nedirEki Görüntüle 3323685
Evet banada tipi kız geldi ama bi yanımda erkek diyorMaşallah ya, hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Pek mülâyim duruyor, bence kız.
Benim oğlumda tam 12.haftada doktor %100 erkek demişti. Kızımda ise doğuma yakın öğrendik resmen. Doktor hep kesin bir şey diyemem ama kız gibi diye diye en sonunda kız olduğu kesinleşmişti. Uygun pozisyon zor yakalamıştık.Evet banada tipi kız geldi ama bi yanımda erkek diyor
12. Haftada devlettemi özeldemi öğrendinizBenim oğlumda tam 12.haftada doktor %100 erkek demişti. Kızımda ise doğuma yakın öğrendik resmen. Doktor hep kesin bir şey diyemem ama kız gibi diye diye en sonunda kız olduğu kesinleşmişti. Uygun pozisyon zor yakalamıştık.
Özeldi12. Haftada devlettemi özeldemi öğrendiniz
Devlet söylemiyor çünkü bugun randevum vardı işte bakmadı bile cinsiyete bi dahaki ay dedi en azından tahminde bulunsaydıÖzeldi
Bebek yan durmuş ondan söyleyememiştir bence. Uygun pozisyonda denk gelmedikçe söylemesi pek mümkün değil. Bir de devlette genelde özeldeki kadar vakit ayırıp bakamıyorlar hasta yoğunluğundan dolayı. Kızımda da 3.trimesterin sonlarına kadar devlete gittim. Doğum için özele gitmiştim.Devlet söylemiyor çünkü bugun randevum vardı işte bakmadı bile cinsiyete bi dahaki ay dedi en azından tahminde bulunsaydı
Ama sağa sola götürseydi bakabilirdi diyorum ya hiç bakmadı bile direk bidahaki ay dediBebek yan durmuş ondan söyleyememiştir bence. Uygun pozisyonda denk gelmedikçe söylemesi pek mümkün değil. Bir de devlette genelde özeldeki kadar vakit ayırıp bakamıyorlar hasta yoğunluğundan dolayı. Kızımda da 3.trimesterin sonlarına kadar devlete gittim. Doğum için özele gitmiştim.
Meryem Hanım'cım bakmayın ilkinde 12.haftada öğrendiğime çok iyi bir açıdaydı bebek hatta uzun uzun bakabildik ben bile anladım. Kimi bebekler inatçı oluyor göstermiyor da göstermiyor. Çok örnekler var isterse ultrason son model olsun. Birazcık daha sabredin, daha erken 20 li haftalarda öğrenebilen çok kişi var. Siz de bir dahaki aya öğrenirsiniz inşallah.Ama sağa sola götürseydi bakabilirdi diyorum ya hiç bakmadı bile direk bidahaki ay dedi
İnşallah sağlıklı olsundaMeryem Hanım'cım bakmayın ilkinde 12.haftada öğrendiğime çok iyi bir açıdaydı bebek hatta uzun uzun bakabildik ben bile anladım. Kimi bebekler inatçı oluyor göstermiyor da göstermiyor. Çok örnekler var isterse ultrason son model olsun. Birazcık daha sabredin, daha erken 20 li haftalarda öğrenebilen çok kişi var. Siz de bir dahaki aya öğrenirsiniz inşallah.
Amin, hayırlı geceler diliyorum.İnşallah sağlıklı olsunda
SizedeAmin, hayırlı geceler diliyorum.
Yaaa gerçektenmi nereden anladınız peki bi kızım var dünya tatlısı bide oğlum olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?