Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz benceKizlar 8 haftalık ve 12 haftalik ultroson fotoları mi atıyorum tahmin edebilirmisiniz 2. Gebeliğim![]()
Ah ins ya sağlıklı sihatli hayirlisindan kızdır insKiz bence
Ilk çocuğunuzun ultrason görüntüsu var miAh ins ya sağlıklı sihatli hayirlisindan kızdır insilk çocuğum erkek rabbim ins kız duygusunuda tattirir tşkler
![]()
Evet var atıyım çok net değil amaIlk çocuğunuzun ultrason görüntüsu var mi
2. Resmin en alttaki kese goruntusunden erkek görünüyorKizlar 8 haftalık ve 12 haftalik ultroson fotoları mi atıyorum tahmin edebilirmisiniz 2. Gebeliğim![]()
Hep sizinle zit cevap veriyoruzKiz bence
Diğerleri.2. Resmin en alttaki kese goruntusunden erkek görünüyor
Ben öğrenince yazarım buraya ama ins kızdırHep sizinle zit cevap veriyoruzsonra etiketlemiyorlarda cinsiyeti su diye
![]()
Insallah yaniliyorumdur o zamanBen öğrenince yazarım buraya ama ins kızdır![]()
İnsInsallah yaniliyorumdur o zaman![]()
Cevremdekilerde hep tuttu ama oglunuzun keseside farklıymıs o kac haftalik goruntusuİnsçünkü ilki erkek tabi bu nce sağlık ama insan ikisinide tatmak istiyor genelde tutuyor mu tahminleriniz
Onunkide 8 ve 12. HaftaCevremdekilerde hep tuttu ama oglunuzun keseside farklıymıs o kac haftalik goruntusu
Tamam bebis buyuyunce kesenin seklide degisiyor ya ondan tahmin yapamiyorum ama daha kucukken 5 6 7 . Haftalarda kese tahmini daha dogru olurOnunkide 8 ve 12. Hafta![]()
Oğlumun ki yok ama ilk fotom var bunda atayım çok net değil ama usglerTamam bebis buyuyunce kesenin seklide degisiyor ya ondan tahmin yapamiyorum ama daha kucukken 5 6 7 . Haftalarda kese tahmini daha dogru olur![]()
benimkine de yorum yapar mısınız 7 haftalık görüntüsü:)Tamam bebis buyuyunce kesenin seklide degisiyor ya ondan tahmin yapamiyorum ama daha kucukken 5 6 7 . Haftalarda kese tahmini daha dogru olur![]()
Erkek canim ya uzunlamasına kese cunkuOğlumun ki yok ama ilk fotom var bunda atayım çok net değil ama usgler
Öyle mi oluyorErkek canim ya uzunlamasına kese cunku![]()
Kiz gibi geldi banabenimkine de yorum yapar mısınız 7 haftalık görüntüsü:)
çok teşekkür ederim ilk çocuğum olduğu için farketmiyor sadece meraktanKiz gibi geldi bana![]()