- 5 Şubat 2021
- 58
- 15
- 18
- 30
- Konu Sahibi mother father
- #1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12+1burda teşekkür ederimKıza benziyor.Hayırlısı olsun inşallah kaç haftalık.
Teşekkür ederimvalla kıza benziyor yani içimden öyle geldi,benim 17 haftlaık oldu hala belli değil,bacaklarını açmıyor:))
Belli olunca haberini bekliyorum :)12+1burda teşekkür ederim
Kesinlikle haber vereceğim:)Belli olunca haberini bekliyorum :)
Hadi bakalım inşallah :)evet canım bende çok merak ediyorum ama uyuşuk sanırım hareket etmiyor:) artık renki ultrasyonda belli olur
Merhaba öncelikle dün öğrendim bebeğimin cinsiyetini erkek bir bebek yorumunuz için teşekkür ederim :)Belli olunca haberini bekliyorum :)
Hayırlısı olsun inşallah darısı başıma benimde :)Merhaba öncelikle dün öğrendim bebeğimin cinsiyetini erkek bir bebek yorumunuz için teşekkür ederim :)
Sağolun inşallah sizlerde yaşayın bu duyguyu :)Hayırlısı olsun inşallah darısı başıma benimde :)
Amin hamilelerin duası kabul olurmuş :)Birde birşey sorabilirmiyim.Çin takvimi muhabbetine göre bebeğinizin cinsiyeti doğru mu diye hiç baktınız mı? Yani sizde tuttumu diye merak ettim çevremdeki insanlarda tutmuş genel olarak ta. :)Sağolun inşallah sizlerde yaşayın bu duyguyu :)