Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağol canım benim %70 diyince bizde değişmez heralde kızdır dedik ama bakalm sonraki kontrol 1 ay sonra gelde dayan bi kızım var 6 yaşında kiz kardeşi olmasını çok istiyorum erkek olursada çok sevinirim hayırlısı olsun insallah
Sağol canım benim %70 diyince bizde değişmez heralde kızdır dedik ama bakalm sonraki kontrol 1 ay sonra gelde dayan bi kızım var 6 yaşında kiz kardeşi olmasını çok istiyorum erkek olursada çok sevinirim hayırlısı olsun insallah
Canım banada 12. Haftada erkek gibi demişti doktorum 17. Haftadayım başka bir doktor kontrolde %80 kız gibi ama çıkıntı da var biraz daha büyüsün dedi netleşmesi için kafam karıştı oluyor yani
Aynen katiliyorum banada hep erkek dendi kesin olmamak kaydiyla 17. Haftamda kiz oldugunu ogrendim o haftalarda kiz erkek cikintisi oldugu icin doktorlar kesin demez
Merhaba hanımlar 11+1 hamileyim bugün doktora gittim ve bebeğin cinsiyetinde tahminde bulundu erkek dedi ben kız hissediyorum erkek bebekte yanılma payı olur mu 16 hastalıkken bir daha çağırdı net o zaman belli olur dedi sizde tahminde bulunsanız Eki Görüntüle 3156208
en mantıklısı nipt/nifty testi yaptırıp 10. haftadan itibaren öğrenmek ve bu belirsizlikten kurtulmak valla. benim 12 haftalık ultrasonda erkek demişlerdi ama öncesinde zaten nipt ile öğrenmiştim erkek olduğunu. şimdi de 25+2deyim acaba kime benziyor ve ne zaman doğacak diye bekliyorum artık :))))