Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 10.hafta vajinal ultrason görüntüsü ben de tahminlerinizi almak istiyorummm ilk bebeğim çok heyecanlıyım
Maşallah bı bilgim yok maalesef
Erkek sanki kafasındanMerhaba 10.hafta vajinal ultrason görüntüsü ben de tahminlerinizi almak istiyorummm ilk bebeğim çok heyecanlıyım
Kiz bnceeErkek sanki kafasından
Tahminleriniz tutuyor mu genelde kız olsun istiyorum da :)Kiz bncee
Genelde tutaar kiz bnceTahminleriniz tutuyor mu genelde kız olsun istiyorum da :)
Merhaba sizce benimki ne ? 15 haftalık usg görüntüsüGenelde tutaar kiz bnce
Doktor önerdi ama kararsız kaldım gerekli mi acaba diye ?Fetal DNA testi yaptırarsanız 10. Haftada söylüyor cinsiyeti![]()
15haftada belli değil mi ?Merhaba sizce benimki ne ? 15 haftalık usg görüntüsü
Erkek cnmmMerhaba sizce benimki ne ? 15 haftalık usg görüntüsü
15haftada belli değil mi ?
15 haftada gittiğimde yüksek ihtimalle erkek dedi ama net söylemedi kordon çok önüne geliyor dedi, bidahaki gelmeye net belli olur dediErkek cnmm
Erkekk cnmm belli15 haftada gittiğimde yüksek ihtimalle erkek dedi ama net söylemedi kordon çok önüne geliyor dedi, bidahaki gelmeye net belli olur dedi![]()
Bacak arsi gorunyo yaniMerhaba sizce benimki ne ? 15 haftalık usg görüntüsü
Haklı çıktınız :)Kiz bncee
Sevindim cnmm biliosumm cnm belliydi cok nadir yanilrimm .Haklı çıktınız :)
Merhaba cinsiyeti nedir bebeğinizinMerhaba 10.hafta vajinal ultrason görüntüsü ben de tahminlerinizi almak istiyorummm ilk bebeğim çok heyecanlıyım