- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Yasinin_Annesi
Mrb arkadaşlar 18+1 ultrason bugün çekildi ama öğrenemedim cinsiyeti anlayan varsa yazar mısınız lütfen
Ikra meyra
D Doktor hanim

D Doktor hanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah teşekkür ederimHiç anlamam ama içimden kız demek geçti sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Daha öncede kız demiştim dimi 18+ da nub olmaz hayırlısı olsunMrb arkadaşlar 18+1 ultrason bugün çekildi ama öğrenemedim cinsiyeti anlayan varsa yazar mısınız lütfenIkra meyra
D Doktor hanim
Evet canım kıza benzettin 15de ama dr da 15de kız gibi demişti ve Doktor bugün de erkeğe benzetti canım bi oğlum var çok merak ediyorum erkeğe benzetip de kız olabilir mi sence..Daha öncede kız demiştim dimi 18+ da nub olmaz hayırlısı olsun![]()
Sanki pipi gördümMrb arkadaşlar 18+1 ultrason bugün çekildi ama öğrenemedim cinsiyeti anlayan varsa yazar mısınız lütfenIkra meyra
D Doktor hanim
üstte yazdım canım 18 hafta olmuş sanmıyorumDoktor bugün erkeğe benzetti canım bü oğlum var çok merak ediyorum erkeğe benzetip de kız olabilir mi sence..
Erkek galiba kız hevesimden vazgeçiym ben en iyisiSanki pipi gördümerkekte olabilir
Şimdi nub olayı yok 18 haftada pipi olur o görünen belkide kordondur rabbim saglıkla nasip etsin gönlündekiniErkek galiba kız hevesimden vazgeçiym ben en iyisi![]()
Amin Canım inşallah çok teşekkür ederimŞimdi nub olayı yok 18 haftada pipi olur o görünen belkide kordondur rabbim saglıkla nasip etsin gönlündekini
Banada yorum yaparmısınız acaba burda 12 haftalıktı tahmin edebilirmisinizDaha öncede kız demiştim dimi 18+ da nub olmaz hayırlısı olsun![]()
Doktor söyleyecek de bizim bebiş göstermiyo ondan galiba doktor da emin konuşamıyor18. Haftada doktor neden söylemedi cinsiyet anlamadim