Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek bencemerhaba 11+6 haftalık ilk ve son karından ultrason fotoğraflarını ekledim rica etsem bakabilir misiniz![]()
ayy evet çok hareketli teşekkür ederim amin insallahTipe bak zıplarken çekmiş doktor maşallah çok tatlı sağlıkla kucağınıza alın
bana da oyle geliyor ama gönlüm kızdan yana cok sağolunErkek bence
hayırlısı olsunBenimde kesem böyleydi,erkek![]()
hayırlısı olsunsağlıkla kucağınıza alın insallah
![]()
??????Eki Görüntüle 3632767 Cinsiyet tahmini olan varmı
Benim nedir sizce 12+1Erkek bence
MerhabalarBenim nedir sizce 12+1
Merhaba çok teşekkür ediyorum hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallahMerhabalar
Oncelikle saglikli gelsin bebeginiz
Doktor cinsiyyet tahmininde bulunmadi mi acaba? Cunki 12+1 . Genelde soylemeyince bu haftalarda kiz geliyor. Erkegi hemen gore biliyorlarmis![]()
Anladim siziMerhaba çok teşekkür ediyorum hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah.
Doktor olarak devlete gidiyorum ve 4 aylık olunca dedi bende bu geçtiğimiz pazartesi özele gitim ikili test için ve doktor net olarak söylemesede kız bebek gibi duruyor dedi artık birdahaki kontrole net söyler çünkü 15+3olurum kesin net olarak söyler ama ben meraktan çatlarım yaaa![]()
Yok kese değil. Aslında aklımı karıştırdın herhangi bir şey yok sadece cinsiyetini merak ediyorum doktor kesin söylemese de kız dediAnladim sizi
Sizin her halde kafanizi karistiran kese sekli oldu. Ama maleesef kese sekli , kiz ya erkek belirtisi cogu kiside yanlis cikiyor(( bence anne adayinin temamen fiziolojisine gore degisior hepsi:)) benim de ilk basta mesela uzundu simdi yuvarlaklasmisben de sizin gibi kese teorisine gore kiz diyorum. (Gerci biseyler hissetmiyorum suan)
Hayirlisi ne ise o da olsun.
Meraktan catliyoruz evet , ama keske hayatimizda olan tum olaylar boyle heyecanli ve beklemeli surprizlerle gelsin hayatimiza![]()
Oğlumun kesesıne benzıyor..Sağlıkla gelsinmerhaba 11+6 haftalık ilk ve son karından ultrason fotoğraflarını ekledim rica etsem bakabilir misiniz![]()
merhabalar evet erkekmiş teşekkür ederim insallahOğlumun kesesıne benzıyor..Sağlıkla gelsin
13. haftadan sonraki bir ultrason fotoğrafı varsa chatgptye sorun bence nub teorisine göre benimkini ve arkadaşımın bebeğini doğru tahmin ettiBenim nedir sizce 12+1