• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsiyet tahmini lütfen💖

orniii

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2024
63
19
8
merhaba 11+6 haftalık ilk ve son karından ultrason fotoğraflarını ekledim rica etsem bakabilir misiniz 🤍🌸

Eklentiler

• IMG_4653.webp
    IMG_4653.webp
    28 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_4989.webp
    IMG_4989.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 77
Merhabalar
Oncelikle saglikli gelsin bebeginiz🙏🙏🙏
Doktor cinsiyyet tahmininde bulunmadi mi acaba? Cunki 12+1 . Genelde soylemeyince bu haftalarda kiz geliyor. Erkegi hemen gore biliyorlarmis😊
Merhaba çok teşekkür ediyorum hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah ❤️ .
Doktor olarak devlete gidiyorum ve 4 aylık olunca dedi bende bu geçtiğimiz pazartesi özele gitim ikili test için ve doktor net olarak söylemesede kız bebek gibi duruyor dedi artık birdahaki kontrole net söyler çünkü 15+3olurum kesin net olarak söyler ama ben meraktan çatlarım yaaa 😅😅

Merhaba çok teşekkür ediyorum hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah ❤️ .
Doktor olarak devlete gidiyorum ve 4 aylık olunca dedi bende bu geçtiğimiz pazartesi özele gitim ikili test için ve doktor net olarak söylemesede kız bebek gibi duruyor dedi artık birdahaki kontrole net söyler çünkü 15+3olurum kesin net olarak söyler ama ben meraktan çatlarım yaaa 😅😅
Anladim sizi🥰
Sizin her halde kafanizi karistiran kese sekli oldu. Ama maleesef kese sekli , kiz ya erkek belirtisi cogu kiside yanlis cikiyor(( bence anne adayinin temamen fiziolojisine gore degisior hepsi:)) benim de ilk basta mesela uzundu simdi yuvarlaklasmis🤭ben de sizin gibi kese teorisine gore kiz diyorum. (Gerci biseyler hissetmiyorum suan)
Hayirlisi ne ise o da olsun.🙏✨
Meraktan catliyoruz evet , ama keske hayatimizda olan tum olaylar boyle heyecanli ve beklemeli surprizlerle gelsin hayatimiza✨

Anladim sizi🥰
Sizin her halde kafanizi karistiran kese sekli oldu. Ama maleesef kese sekli , kiz ya erkek belirtisi cogu kiside yanlis cikiyor(( bence anne adayinin temamen fiziolojisine gore degisior hepsi:)) benim de ilk basta mesela uzundu simdi yuvarlaklasmis🤭ben de sizin gibi kese teorisine gore kiz diyorum. (Gerci biseyler hissetmiyorum suan)
Hayirlisi ne ise o da olsun.🙏✨
Meraktan catliyoruz evet , ama keske hayatimizda olan tum olaylar boyle heyecanli ve beklemeli surprizlerle gelsin hayatimiza✨
Yok kese değil. Aslında aklımı karıştırdın herhangi bir şey yok sadece cinsiyetini merak ediyorum doktor kesin söylemese de kız dedi

Merhaba benim için de cinsiyet tahmini yapar mısınız?

Eklentiler

• IMG_FAF84D45-181A-45D5-9EFC-6541B5063249.webp
    IMG_FAF84D45-181A-45D5-9EFC-6541B5063249.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 33
Back
X